razvan cuc

sursa foto:  romaniacurata.ro

Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, a răbufnit! Reziliez contractul

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a dat, joi, un nou ultimatum constructorului lotului 2 al autostrăzii Sebeș-Turda: „Cred că ați confundat lucrarea la autostradă cu lucrarea la un drum național. Dacă nu ajung contractele cu antreprenorul până la final de iunie la CNAIR, reziliez contractul”.

Răzvan Cuc s-a aflat, joi, în inspecție pe lotul 2 al autostrăzii Sebeș-Turda și i-a dat un nou ultimatum constructorului: să găsească, în termen de două săptămâni antreprenori cu care să poată lucra, pentru a finaliza construcția până la sfârșitul anului.

„Eu cred că a trecut partea cu bătaia de joc vis-a-vis de români și de ceea ce înseamnă statul român. Cred că ați confundat lucrarea la autostradă cu lucrarea la un drum național. Eu v-am spus să vă mobilizați, văd că nu v-ați mobilizat. Suntem în data de 13 iunie. Sfatul meu ca să mai țineți contractul ăsta este următorul: să vă duceți în piață și să găsiți un antreprenor serios cu care să încheiați contracte pe care să le declarați la CNAIR, să poată plăti subcontractanții ca să vă finalizeze lucrarea până la sfârșitul anului”, a spus Cuc.

Acesta a adăugat că, dacă nu vede actele făcute cu subcontractori până la sfârşitul lunii iunie, reziliază contractul.

La începutul acestui an, stadiul fizic al construcției la Lotul 2 au autostrăzii Sebeș-Turda era de 49,01%, iar la sfârșitul lunii ianuarie, grecii de la Aktor au raportat un progres de doar 0,02 puncte procentuale.

În martie, Răzvan Cuc declara la Alba Iulia că l-a convocat pentru o întâlnire la minister pe reprezentantul din Grecia al firmei care construiește lotul 2 al autostrăzii Sebeș-Turda, pentru a stabili dacă mai lucrează la acest lot sau „o să încheiem orice relație”.

Ministrul amenința că va fi „drastic” cu cei care nu își vor face treaba și nu se mobilizează corespunzător.

„Eu, dacă nu voi vedea mobilizare și un stadiu fizic al lucrărilor avansat, până la sfârșitul lunii aprilie, nu mai stau să aștept promisiuni, pentru că am văzut unde duc aceste promisiuni. Eu voi fi foarte drastic cu CNAIR, dacă nu face plățile, dar la fel de drastic voi fi și cu antreprenorii care nu își fac treaba și nu se mobilizează corespunzător”, spunea atunci ministrul Transporturilor.

Citește și:

Lovitură dură pentru Liviu Dragnea! Cine îl sapă, de fapt, pe fostul lider PSD

EXCLUSIV Înalta Curte dinamitează informațiile privitoare la condamnarea lui Liviu Dragnea: ‘Nu sunt reale’

Mare atenție! ANAF schimbă tactica – Cum veți fi taxați

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare