psd umbra 465x390

E oficial! Cine fost validat de CEX pentru a fi candidatul PSD la prezidențiale

Viorica Dăncilă a fost validată, marți, de Comitetul Executiv al PSD, candidat al partidului la alegerile prezidențiale din toamnă, au afirmat surse social-democrate. Anterior, Biroul Permanent Naţional al PSD a ales-o pe Viorica Dăncilă, cu majoritate de voturi, candidat la prezidenţiale din partea partidului. Pe 3 august, această candidatură urmează să fie validată de Congresul PSD.

Doar două voturi au fost împotriva desemnării sale: Dumitru Buzatu, liderul PSD Vaslui, și Paul Stănescu, liderul PSD Olt. Gabriela Firea a votat în favoarea desemnării premierului drept candidatul PSD la prezidențiale.

La finalul Biroului Permanent Național al PSD, Dumitru Buzatu afirma că l-a susţinut pe Liviu Pleşoianu pentru a fi candidatul la prezidenţiale deoarece „este purtătorul unor valori de stânga”, „care animă mai mult membrii şi susţinători ai PSD”. El a mai spus că cel mandatat să candideze va fi sprijinit de partid.

Acesta a mai afirmat că Paul Stănescu a decis să susţină un alt candidat din partea social-democraţilor pentru prezidenţiale deoarece „ar maximiza şansele PSD”.

 

Vezi și:EXCLUSIV Înainte de CEx-ul PSD, un greu al partidului merge pe mâna Vioricăi Dăncilă: O văd candidat la prezidențiale

Atenție, români! Riscați amenzi uriașe pentru această faptă

Dezvăluirea care aruncă-n aer alegerile prezidențiale! Lovitura pe care Klaus Iohannis i-o dă lui Dan Barna

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare


No items