sursa foto:  https://www.cotidianul.ro

Răsturnare de situație în privința ultimelor declarații ale lui Remus Rădoi: Înregistrarea făcută publică de Alexandru Cumpănașu

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, a făcut publică o înregistrare pe care i-a pus-o la dispoziție jurnalistul Ovidiu Zară.

Potrivit lui Zară, Remus Rădoi îi spune unui jurnalist, înainte cu două zile de a fi audiat la DIICOT, că a aflat de la un om din interiorul DIICOT că Dincă era monitorizat pentru că făcea parte dintr-o rețea de trafic de carne vie extinsă în Italia și Europa, fapt pe care „Codiță” l-a declarat și pentru Bugetul.ro, dar ulterior și-a schimbat declarația.

Vezi și EXCLUSIV Șoc total: ‘Gheorghe Dincă figura în baza DIICOT ca unul dintre capii unei rețele de proxenetism’

„#112vreausatraiesc. Poate aceasta inregistrare va lamuri de ce DIICOT fuge de adevar. Ovidiu Zara mi-a pus la dispozitie aceasta inregistrare cu „marele” Radoi zis si „Codita” despre care clanul Oaca zic ca ar fi si el sef de clan. Se pare ca inregistrarea a fost facuta de un jurnalist vorbind cu Radoi cu 2 zile inainte de a fi audiat la DIICOT si SURPRIZA de a NEGA tot ce spusese ca stie despre procurori si politisti. Cu gurita lui aici spune ca in DIICOT este o cartita. Sa-l cred? Nu stiu. Minte? Nu stiu. Dar sa exclud nu pot.

https://grisha.convertio.me/…/AUDIO-2019-08-23-23-18-09_m4a…

https://www14.online-convert.com/…/AUDIO-2019-08-23-23-18-0…”, a scris, pe Facebook, Cumpănașu.

Într-o postare pe propria pagină de socializare, Ovidiu Zară susține că e posibil ca Rădoi să fi primit ordin de la DIICOT să-și țină gura.

„Rădoi din Caracal se confesează unui jurnalist, înainte cu două zile de a fi audiat la DIICOT, că a aflat de la un om din interiorul DIICOT că Dincă era monitorizat pentru că făcea parte dintr-o rețea de trafic de carne vie extinsă în Italia și Europa.
Ulterior audierii la DIICOT, Rădoi o lasă moale și zice că el nu știa nimic despre activitatea lui Dincă și atribuie afirmațiile sale … „unui jurnalist”. Neștiind probabil că a fost înregistrat!
Mie îmi pare că a primit ordin de la DIICOT să își țină gura. Părerea mea!
P.S. – Ca să nu avem vorbe la anchetă, am făcut rost de înregistrarea cu confesiunea lui Rădoi și i-am dat-o lui Alexandru Cumpănașu.
Aveți înregistrarea pe pagina lui Alexandru Cumpănașu:
https://www.facebook.com/415470028644127/posts/1105135699677553/”, a spus și Ovidiu Zară, pe pagina de Facebook.

Vezi și SURSE Șoc total! Nu ar exista nicio înregistrare în cazul de la Caracal!

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare