rares bogdan

sursa foto:  b1.ro

Rareș Bogdan somează Opoziția: ‘Terminați cu teatrul! Haideți odată să-i dăm jos’

Europarlamentarul Rareș Bogdan le dă semnalul de atac colegilor din Opoziție, după ce datoria externă a României a crescut cu 4 miliarde de euro într-o lună.

Rareș Bogdan îi somează pe cei care mai pun condiții pentru a semna și vota moțiunea de cenzură să termine cu teatrul și să dea odată jos Guvernul Dăncilă.

„Acest guvern trebuie eliminat rapid de la conducerea țării, căci lipsa crasă de viziune a PSD transformă milioane de români în generații de sacrificiu. La asta să se gândească cei care mai pun condiții pentru a semna și vota moțiunea de cenzură!! Dar lor nu le pasă, pun condiții, căci nu trăiesc cu spectrul șomajului deasupra capului! Copiii lor nu trebuie protejați de sărăcie, căci conturile părinților sunt doldora!! Au pierdut legătura cu oamenii obișnuiți, habar nu au ce sacrificii trebuie să facă aceștia pentru a le asigura copiilor hrană, haine, cărți, jucării!!
Cei care ați prins vremurile de dinainte de 89 știți ce e aia generație de sacrificiu. Părinții ne spuneau „poate voi veți prinde vremuri mai bune, dar noi suntem condamnați”. Noi, copiii, adolescenții de atunci să ajungem să le spunem la fel copiilor noștri? Nici nu mă gândesc!!!
Terminați cu teatrul!! Haideți odată să-i dăm jos! Nu pricepeți că economia nu mai rezistă??”, a răbufnit Rareș Bogdan.

Vezi și

Fără precedent! Lovitura pe care i-o dă Viorica Dăncilă lui Klaus Iohannis, înainte de alegeri

Vești pentru mii de români! Ce se întâmplă cu tichetele de masă

EXCLUSIV Răsturnare de situație în cazul Caracal: ‘Nu poate fi declanșată procedura specifică de verificare’

 

TAGS

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare