luiza

sursa foto:  Facebook

Bombă atomică! Familia Melencu confirmă: Cum arată acum Luiza

O adevărată bombă în plină campanie electorală! Alexandru Cumpănașu a anunțat, vineri seara, că Luiza Melencu a fost găsită în Italia.

Luiza s-ar afla în zona oraşului Genova, din nord-vestul Italiei, unde se prostituează. Mama fetei a spus la România TV că Luiza are acum părul vopsit în negru şi are un mic defect la nas, dar în rest semnalmentele corespund sută la sută, scrie RomâniaTV.net.

„Ne-a contactat domnul Alexandru Cumpănașu şi ne-a arătat un filmuleț. Sunt trăsături asemănătoare. Un pic de dificultate la nas. Nu știu cât este de adevărat, dar nu cred să mai fie cum a plecat de acasă Luiza, asta suntem convinși.

Este vopsită în negru. Nu prea se vede chiar clar filmulețul şi nu se înţelege prea clar. Se oprește o mașină cu doi bărbați lângă ea și o întreabă cât este tariful. Fata răspunde că 30 de euro. Fiica mea știe să vorbească și italiană. Unul dintre bărbați a întrebat-o: nu ești fata care este dispărută și o arată mereu la televizor? Asemănări are”, a declarat Monica Melencu, la România TV. Filmuleţul la care face referire mama Luizei are aproximativ două minute.

„După pozele care ni s-au arătat, eu pot să spun că este Luiza. Pe una dintre pozele pe care le-am văzut se vede foarte clar. E Luiza 200 la sută, nu sută la sută”, a declarat şi bunicul Luizei, la România TV.

Vezi și

USR-PLUS lovește în plin magistrații, polițiștii și militarii! Ce se va întâmpla cu vârsta de pensionare și pensiile ‘specialilor’

EXCLUSIV Circuitul banilor europeni: Dan Barna și ‘filiera’ maghiară. Omul de legătură cu #Rezist

Schimbă liniile! După ce și-a instalat ‘Guvernul meu’, Klaus Iohannis îl ‘elimină’ pe dușmanul lui Liviu Dragnea

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare