evolutie leu eurol 91541800

Alocațiile se vor majora- Data la care se va întâmpla asta

Guvernul Ludovic Orban va adopta în ședința de astăzi , o ordonanță de urgență prin care amână până la 1 august 2020 termenul de intrare în vigoare a dublării alocațiilor de stat pentru copii, potrivit ministrului Muncii, Violeta Alexandru

„Pentru a face lumina in chestiunea alocatiilor. Din 2008 cresterile au fost realizate la initiativa PNL. In 2015 prima oara, dupa ce timp ce 7 ani nu a fost crescuta si ulterior in 2019. Aparitia intempestiva acestui proiect de lege, tot in 2019, ne-a creat o problema foarte mare. Efortul bugetar necesar pentru dublarea alocatiilor este de peste 6 miliarde, in conditile in care bugetul pe anul acesta trebuie sa faca fata unor cresteri de pensii si salarii datorita legilor aflate in vigoare”, a zis premierul Ludovic Orban, in debutul sedintei de Guvern.

Potrivit acestuia „va trebui sa vedem cu evolueaza economia” si in functie de asta „vom creste alocatiile la rectificarea bugetara” care va avea loc dupa data de 1 iulie. Orban nu a spus insa daca se vor dubla sau vor creste cu mai putin, ci doar ca va fi o crestere.

Vezi și

Mare atenție, Marcel Vela! Bubuie Ministerul de Interne: Șeful Jandarmeriei Române, acuzat de răpire

Guvernul a decis- Salariile vor fi majorate pentru anumiți angajați

EXCLUSIV Polițiștii își cer drepturile: ‘Aici, domnul Vela nu respectă legea!’

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare