prezidentiale 2019 ludovic orban explica ce urmeaza dupa alegerea lui klaus iohannis in functia de 627968

sursa foto:  antena3.ro

Ministrul interimar al mediului s-a sesizat: `Toți cei care se fac vinovați vor plăti!

Ministrul interimar al mediului, Costel Alexe, a declarat că tăierea din parcul Herăstrău s-a făcut fără aviz și anunță că Garda Forestieră va face un control în parc „astfel încât toți cei care se fac vinovați vor plăti”.

Ministrul interimar a arătat că Autoritatea Publică Locală trebuia să solicite aviz de la APM și de la Direcția Silvică și dacă era cazul să fie făcută vreo lucrare silvică, ea trebuia făcută respectând reglementările legale în vigoare.

„Nu ne mai putem permite să avem în fiecare domeniu, în fiecare sector de activitate oameni care nu-și fac treaba. Mă uitam astăzi la acest caz din București, cu tăiat din parcul Herăstrău. Acolo s-au apucat de-au tăiat fără aviz de la APM (Agenția pentru Protecția Mediului – n.r.), fără aviz de la Direcția Silvică, iar mâine dimineață (vineri – n.r.), cei de la Garda Forestieră vor face un control acolo, astfel încât toți cei care se fac vinovați vor plăti. Dacă este contravenție sau infracțiune, cu siguranță dosarul va ajunge în altă parte, iar după aceea vom trimte și Garda de Mediu, să vedem dacă Autoritatea Publică Locală și-a făcut treaba și și-a respectat reglementările de mediu în vigoare”, a anunțat ministrul interimar al mediului, Costel Alexe, la Digi24.

„Nu mai putem tolera astfel de atitudini, astfel de practici și evident, nu pot accepta ca în România problematica de mediu să fie tratată cu jumătăți de măsură”, a adăugat Costel Alexe la digi24.

Vezi și:E oficial! Se vor da amenzi de până la 6.000 de lei

EXCLUSIV Nebunie în MAI și MApN! Avalanșă de procese în cazul ‘Secretului ascuns timp de 15 ani’

Un lider USR, făcut praf din interior: ‘A trăit pe banii furați de la statul român

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare