ludovic orban da asigurari vom creste pensiile disperat ca a pierdut puterea psd lanseaza in 640057

sursa foto:  antena3.ro

Revoltător!În plină criză, Guvernul României a încheiat un acord cadru cu o firmă a cărei adresă este într-o încăpere a unei case simple de țară

Guvernul României, prin Oficiul Național pentru Achiziții Centralizate, a încheiat un acord cadru în valoare de 56 de milioane de lei (12 milioane de euro) pentru achiziționarea de măști de protecție.

Proprietara firmei câștigătoare este femeie din Călugăreni care a lucrat ca bucătăreasă, iar sediul companiei Romwine&Cofee este într-o încăpere a unei case simple de țară.

Contractul a fost încredințat firmei Romwine&Cofee, înființată în urmă cu un an și având ca obiect principal de activitate „comerț cu produse alimentare, băuturi și produse din tutun, efectuat prin standuri, chioșcuri și piețe”.

Romwine&Cofee este deținută în acte de o anume Maria Cristian și are sediul în satul Uzunu din comuna Călugăreni (Giurgiu). Marin Voinea, primarul din Călugăreni, habar nu avea de existența unei firme atât de puternice în comuna sa: „Nu figurează la primărie. Nu are niciun bun trecut la noi la taxe și impozite”, a declarat primarul, potrivit g4media.ro.

Vezi și

Atenție! Persoanele care-și plimbă câinele sau care fac sport nu trebuie să completeze declarația pe propria răspundere! Precizări făcute de Marcel Vela

Mare atenție, români! Se vor da amenzi uriașe pentru încalcarea legii

Avertisment fără precedent: Un caz de coronavirus poate fi responsabil pentru infectarea altor 59.000 de persoane

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare