Tatăl lui Florin Cîțu a răbufnit: ’Să dea bani băiatul mata dacă vrei drum’

Tatăl ministrului de Finanțe, Florin Cîțu a rănufnit! Acesta este  în conflict cu primarul PNL al comunei în care locuiește.  

”Domnilor, nu vedeți ce hal de drum e aici? Îți rupi gâtul până aici, nu numai mașina. Dar cine să facă ceva, dacă primăria nu e interesată de nimic? E primar PNL în sat, m-am dus la el să vorbesc, dar știți ce mi-a zis? ”Să dea bani băiatul mata dacă vrei drum. Că tot se plimbă cu câinii pe aici!”. Soția mea a avut proces cu ei pentru o bucată de pădure care ne aparținea, iar ei au preferat să plătească 6000 de lei unui avocat decât să dea banii ăștia ca să facem drumul”

”Eu nu mă opresc aici. Când au venit în inspecție de la prefectură, primarul s-a făcut nevăut, a dispărut când să dea ochii cu mine. Eu am notificat autoritățile că dacă într-un interval stabilit de timp nu-mi fac drum, îmi fac eu singur unul și apoi pun statul să plătească! Totul e legal. Păi și drumul ăsta de aici, așa cum arată el, tot eu l-am făcut, din buzunarul meu! Cred că cu totul o să mă coste undeva pe la vreo 6000 de lei”, a spus tatăl ministrului de Finanțe.

Părinții lui Florin Cîțu locuiesc în cătunul Tulei, comuna Golești, județul Vâlcea, comună condusă de un primar PNL, partid din care face parte și ministrul de Finanțe.

Vezi și:

Se vor lua noi măsuri în România! Ce presupune scenariul 4

Schemele de tratament pentru coronavirus. Ordinul a fost publicat în Monitorul Oficial

Atenție! Persoanele care-și plimbă câinele sau care fac sport nu trebuie să completeze declarația pe propria răspundere! Precizări făcute de Marcel Vela

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare