IMG 20200227 WA0005 e1583600695105

Gabriela Firea face acuzații la adresa Grupului de Comunicare Strategică: Sunt uimită de anumite cifre pe care le furnizează! Sunt inexacte

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, acuză Grupul de Comunicare Strategică de furnizare de informaţii eronate despre situaţia epidemiei în Bucureşti

,,Sunt uimită de anumite cifre pe care le furnizează acel grup de comunicare strategică. Sunt inexacte. Vinerea trecută s-a spus că în Bucureşti sunt doar şase ventilatoare mecanice libere. Este o informaţie falsă. Doar spitalele Primăriei Capitalei deţin 100 de ventiloatoare şi am mai achiziţionat 25 de ventilatoare. Le transmit tuturor cetăţenilor că nu este criză nici la locuri la ATI, nici de ventilatoare, nici de medici, nici de locuri în spitale. Pe lângă cele 19 spitale administrate de Primăria Capitalei, avem alte 7 spitale şi cu medici şi cu aparatură performantă”, a declarat Firea.

Potrivit primarului Capitalei, se încearcă menţinerea unei stări de temere. „Probabil se încearcă inclusiv amânarea alegerilor locale. Pe mine una nu m-ar deranja. Când se vor organiza alegerile, sunt binevenite”, a mai precizat Firea.

Gabriela Firea a criticat Guvernul pentru că a blocat procedura de testare a populaţiei iniţiată de Primăria Capitalei, dar şi pentru că nu a deschis încă Spitalul Colentina pentru bolnavii cronici.

Citește și:

Bombă: Serviciile sfidează starea de alertă! Singurul restaurant deschis e al SIE

EXCLUSIV VIDEO Cutremur major în Poliție! Scandal fără precedent: Mașini care circulă fără ITP valabil

EXCLUSIV Marcel Vela a început marea rebranduire a Poliției Române! Au fost trimise în misiune!

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare


No items