sursa foto:  arq.ro

Scandal uriaș! A fost menționat numele lui Traian Berbeceanu! Silviu Mănăstire și Dan Bucura l-au făcut pe Florin Roman să închidă telefonul!

Scandal uriaș la B1 TV, în emisiunea lui Silviu Mănăstire! Mănăstire și Dan Bucura l-au pus la zid pe liderul deputaților PNL, Florin Roman, pentru modul în care Ministerul de Interne a gestionat funeraliile lui Florin Mototolea, zis Emi Pian.

În momentul în care Roman a zis că situația ar fi stat altfel dacă Traian Berbeceanu ar fi avut o funcție executivă, Silviu Mănăstire a reacționat imediat și i-a spus că e șeful de Cabinet al lui Marcel Vela.

Prezent în studio, și jurnalistul Dan Bucura i-a ținut isonul lui Mănăstire.

În replică, Roman a dat vina pe guvernarea PSD, pe recursul compensatoriu și pe măsurile social-democrate.

Ulterior, Silviu Mănăstire l-a întrebat pe Florin Roman ce va face de luni, dacă va lua măsuri împotriva clanurilor interlope.

Cum reacția lui Florin Roman a lăsat de dorit, acesta dând din nou vina pe PSD, Mănăstire l-a întrerupt pe reprezentantul PNL, care, în cele din urmă, a ieșit de pe Skype.

Vezi și

SURSE Cum ar fi ajuns clanul Rinu, cel care se află în spatele uciderii lui Emi Pian, să crească în ultimii ani: ‘Au săgeți care taie tot’

EXCLUSIV Cum a răbufnit Marcel Vela: ‘Îmi pare rău că trebuie s-o spun’. După scandalul iscat de priveghiul lui Emi Pian, Iulian Surugiu rupe tăcerea!

Lovitură cruntă pentru un celebru om de afaceri: DIICOT i-a pus sechestru pe avere. Prejudiciu de 8 milioane de euro adus statului

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare