sursa foto:  stiripesurse.ro

Video Dan Bucura îl face praf pe Mitică Dragomir: ‘Mai nou, îl avem printre noi’

Dan Bucura, candidat independent la Primăria Sectorului 1, a postat pe pagina sa de Facebook o filmare prin care, pur și simplu, îl face praf pe Dumitru Dragomir, candidat PSD la Consiliul Local al Muncipiului București.

„Vă mai amintiți rubrica D’ale lu’Mitică ?! Era la ProTv pe vremuri… Acum, mai nou, îl avem pe Mitică printre noi! E candidat la Capitală…”, este mesajul lui Bucura, care însoțește filmare cu Dragomir.

Pe scurt, filmarea reprezintă, de fapt, un colaj de declarații în contradictoriu făcute de „Corleone” și legate de perioada în care se afla la conducerea clubului din Scornicești, în Divizia B.

Deși spune într-un interviu că în perioada aia nu furau și nu făceau fapte de corupție, în altul dezvăluie cum făcea blaturi.

Vezi și

Horă între un candidat PNL, un fost șef ‘Doi și-un sfert’ și cumetrii lui Emi Pian! Legături-dinamită

EXCLUSIV Controverse în privința transformării medicilor veterinari în polițiști: ‘Mi se pare o lipsă de respect față de polițiștii care au făcut o școală’

Dezbatere cu scântei la Ministerul de Interne! ‘Cum stabilește milițianul?’, ‘Pentru a vă dovedi că nu suntem milițieni’

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare