sursa foto:  antena3.ro

Întrebarea-cheie la care trebuie să răspundă cei surprinși pe camerele de supraveghere de la BES 1

Antena 3 a prezentat, miercuri seara, imagini în care apar membri USR-PLUS, intrând într-o cameră cu voturi de la Biroul Electoral Sector 1.

Mihai Gâdea a prezentat în această seară, în exclusivitate, imagini cu mai multe persoane, presupuşi membri USR-PLUS, care umblă la buletinele de voturi, strânse în saci, într-o încăpere a Biroului Electoral de Circumscripţie a Sectorului 1, scrie Antena3.ro.

Imaginile de pe camera de supraveghere instalată în sala unde au fost depozitaţi sacii cu voturile de la Sectorul 1, în clădirea Biroului de Circumscripţie Electorală a Sectorului 1, arată că nişte indivizi pătrund în interior şi caută nişte saci, sub supravegherea jandarmilor. Imaginile au fost filmate în noaptea de luni spre marţi.

În sala în care erau sacii sigilaţi cu voturi intră nişte membri, din toate datele ai USR.”, a spus Mihai Gâdea, la Sinteza Zilei.

Un invitat prezent în platoul de la Sinteza Zilei spune că recunoaşte persoanele respective ca fiind membre USR-PLUS.

Clotilde Armand a spus, în primă fază, că imaginile sunt de la REnumărare

Într-o primă postare pe pagina de socializare, Clotilde Armand a susținut că imaginile sunt de la „renumărarea voturilor”.

Ulterior, Armand și-a editat postarea și a precizat că sunt, de fapt, de la „numărarea voturilor”. Totodată, ea a acuzat Antena 3 de „fake-news”. Trebuie precizat că, astfel, Armand a confirmat că pe filmare apar persoane de la USR-PLUS.

Televiziunea unui turnător securist și abonată ani de zile la banii primăriei Capitalei pe vremea când PMB era condusă de fosta lui angajată difuzează imagini false despre membrii USR PLUS care ”sustrag saci cu vorturi”. Fake news!
Acele imagini sunt de la procesul de numărare și persoanele sunt observatori care asistau numărarea. Apoi, orice candidat are dreptul să urmărească procesul de votare și numărare al votului pe toată perioada procesului electoral. Așa spune legea. Dar dna Firea și fostul primar nu se pricep la acest proces, ei nu cunosc legea. PSD și-a trimis azi agitatori la sediul BES 1 iar acum promovează acum știri false pentru că au pierdut alegerile. Sunt doar niște loseri disperați.
PSD și-a făcut sediul electoral deasupra sediului BES 1 și acolo i-am prins în flagrant cu procese verbale în alb pregătite să măsluiască PV. Sper ca procurorii să-și facă treaba și le solicit să ne explice cum au ajuns acele imagini din arhiva BES 1 la Antena 3. De asemenea, am sesizat CNA pentru acestă emisiune de dezinformare și maipulare a opiniei publice.
Într-o țară normală dl Tudorache și dna Firea erau arestați deja. Dar niciodată nu e prea târziu.”, a reacționat, pe Facebook, Clotilde Armand.

Dan Barna susține că imaginile sunt de la finalizarea validării secțiilor și închiderea procesului electoral

FAKE NEWS! Televiziunile de casă ale PSD difuzează compulsiv din nou știri false despre membrii USR PLUS în încercarea de a-l ajuta pe primarul învins al PSD.
De câteva ore rulează imagini banale cu membrii Biroului Electoral de la Sectorul 1 însoțiți de candidați, prezenți acolo ca observatori, dintre care unul este de la USR PLUS, desfășurându-și activitatea firească de finalizare a validării secțiilor și închiderea procesului electoral.
Isterie, minciuni și încercare ridicolă de prosteală marca PSD.”, a reacționat Dan Barna.

Întrebarea-cheie la care ar trebui să răspundă cei care apar în imaginile de mai jos:

De ce în momentul în care sună telefonul unuia dintre ei (min. 01:24) părăsesc toți încăperea grăbiți? Aveau ce să caute acolo sau nu? 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare