sursa foto:  news.ro

Blat PSD-PNL? Fina unui baron social-democrat, readusă de Nelu Tătaru la Ministerul Sănătății

Numire cu iz de blat între PNL și PSD. Georgeta Bumbac, fina baronului PSD de Constanța, Felix Stroe, revine în Ministerul Sănătății.

Georgeta Bumbac, fostul secretarul general al Ministerului Sănătății, demisă la începutul anului, a revenit în minister. Potrivit unor surse, aceasta a revenit tot pe un post de conducere, dar la Financiar, informează Replica de Constanța.

Bumbac a fost numită în funcția de secretar general al Ministerului Sănătății de fostul premier PSD Viorica Dăncilă, în septembrie 2019, funcția fiind ocupată cu caracter temporar.

Ulterior, în ianuarie 2020, ministrul Sănătății, Victor Costache, a semnat Ordinul de ministru care prevedea că Georgeta Bumbac va coordona nu mai puțin de 8 direcții și structuri din Ministerul Sănătății: Direcția Generală Economică; Direcția Generală Juridică și Resurse Umane; Unitatea de Politici Publice; Serviciul avizare interministerială și pregătire ședințe de guvern; Direcția Relații cu presa, afaceri europene și relații internaționale; Unitatea de management al proiectului Băncii Mondiale; Unitatea de implementare și coordonare programe; Divizia achiziții, patrimoniu și IT.

După instalarea în funcție a actualului ministru, Nelu Tătaru, Bumbac a fost schimbată din funcție. Constănțeanca a cerut suspendarea actului administrativ, respectiv ordinul de demitere, la Curtea de Apel București. Însă, în iulie a renunțat la judecată. Constănţeanca a deschis pe 10 septembrie, o nouă acțiune la Curtea de Apel Constanța, împotriva Guvernului, având același obiect care, iată, a rămas fără obiect.

Vezi și

Avem dovada! Florian Coldea este profesor colaborator la SNSPA! Tot în cadrul instituției lucrează și soția sa

Veste bună pentru angajați! Cum trebuie să își desfășoare programul de lucru în situația actualei stări de alertă

Scenariu-bombă lansat în spațiul public: Dominic Fritz se pregătește să fie următorul Klaus Iohannis?

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare