Marcel Ciolacu PSD

sursa foto:  PSD facebook

Marcel Ciolacu, apel către PNL: Deschideți piețele! Legea votată de PSD în Parlament trebuie promulgată urgent

Liderul PSD Marcel Ciolacu îi solicită lui Klaus Iohannis să promulge urgent legea trecută de Parlament pentru redeschiderea piețelor. 

„Orban, știi de ce parcările supermaketurilor sunt pline și piețele goale?! Pentru că în stradă, acolo unde ați izgonit voi producătorii români, sunt 3 grade la ora asta, incapabililor!!!!

Deschideți piețele! Legea votată de PSD în Parlament trebuie promulgată urgent!!!!”, scrie liderul PSD pe Facebook.

Amintim că președintele Iohannis a subliniat că decizia Guvernului de a închide piețele agroalimentare, aflate în spații închise, este „una justă”. Deși nu a precizat dacă va promulga sau nu legea trecută de Parlament pentru redeschiderea piețelor, Klaus Iohannis a dat de înțeles că nu este de acord cu inițiativa PSD.

„Chestiunea pieţelor este una care a dus la destul de multe dezbateri și în spaţiul public. Eu cred că măsura luată de Guvern este una justă. Această măsură a fost luată doar pentru câteva săptămâni. Însă, faptul că Guvernul hotărăşte ceva şi majoritatea PSD-istă din Parlament, fără să se documenteze, doar din motive politicianiste, hotărăşte inversul este încă un argument pentru care trebuie să facem alegeri la termen”, a declarat Klaus Iohannis, într-o conferinţa de presă de la Palatul Cotroceni.

 

Citește și:

Toți cei care folosesc acte false pentru a obține acest tip de indemnizație riscă să ajungă după gratii

Mare atenție la cumpărăturile online de sărbători! Tot ce trebuie să știți pentru a evita escroci

EXCLUSIV DNA: Dan Barna nu are calitatea de suspect sau inculpat în vreun dosar

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare