Sebastian Burduja

sursa foto:  caleaeuropeana.ro

Sebastian Burduja: ‘Este momentul să fim responsabili, să transmitem oamenilor că ne pasă de soarta țării, că înțelegem miza celor 84 de miliarde de la UE’

Vicepreședintele PNL, Sebastian Burduja, a declarat joi la Gândul Live, că propunerea de premier, Florin Cîtu, este o propunere foarte bună.

Despre posibilitatea să fie următorul ministru de Finanțe, vicepremierul PNL spune că sunt discuții în derulare.

„Sunt discuții și negocieri în prezent. Nu am vânat niciodată funcții. Cred că propunerea de premier, Florin Cîtu, este o propunere foarte bună. Am colaborat foarte bine. În urmă cu un an de zile, am fost numit Secretar de Stat în Ministerul Finanțelor și am avut șansa să pot face ceva pentru economie și  pentru români”.

Despre depunerea mandatului de către Florin Cîtu, în martie, Burduja spune că „momentele sunt diferite”.

„Momentele sunt diferite. Atunci erau mai multe încercări de a avea o majoritate în Parlament, una mai legitimă. Între timp, România a avut alegeri generale, la termen. Acestea sunt rezultatele și avem încrederea că acest Guvern se va forma în jurul PNL. Este momentul să fim responsabili, să transmitem oamenilor că ne pasă de soarta țării, că înțelegem miza celor 84 de miliarde de la UE, miza vaccinării”.

Despre negocierile între PNL , USR-PLUS și UDMR, Burduja spune că momentan este vital ca discuțiile să se întâmple într-un cadru privat.

„Piețele sunt în mișcare. În orice negociere este vital ca discuțiile să se întâmple într-un cadru privat și ulterior se pot întâmpla în public. Nu e cazul să purtăm negocieri într-o dezbatere publică sau să ne atacăm. Trebuie să fim responsabili. Îmi amintesc ce spunea I. Brătianu: «Politica  este un soi de distracție». Politica e grea pentru că ai pe mâna ta viitorul țării”, a declarat, Sebastian Burduja informează gândul.ro

Citește și:

Operațiune demarată de Guvernul PNL: ‘Cotețele de găini’ ce vor fi instalate în spitale!

Vești importante pentru toți românii: Anul 2021 vine cu noi scumpiri la curentul electric

Legea a fost promulgată! Vestea mult așteptată de angajații români

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare