sursa foto:  catavencii.ro

Decizie inedită luată de George Copos! Care va fi soarta proiectului Ana Tower

George Copos a decis ce se va întâmpla cu un proiect foarte important în care acesta a investit foarte mult. 39 de milioane de euro a băgat în Ana Tower.

Acesta a mărturisit că a primit multe oferte pentru a vinde, dar le-a refuzat pe toate. Copos a mărturisit că nu se va mai ocupa de niciun alt proiect,până când cel de lângă Crowne Plaza nu va fi gata.

Grupul Ana, controlat de omul de afaceri George Copos, a finalizat lu­crările la fundaţia proiectului de birouri Ana Tower, pe care îl dezvoltă pe un teren aflat lângă hotelul Crowne Plaza din Bucureşti, deţinut tot de Copos. Proiectul este închiriat în proporţie de 30% şi va avea 24 de etaje, urmând să fie finalizat în noiembrie 2019, scrie zf.ro.

„Proiectul va fi închiriat integral până la inaugurare, avem oferte din partea mai multor companii din diferite domenii, care există deja în România. Avem oferte şi pe partea de restaurante, va fi probabil un singur operator care va avea mai multe spaţii. Vor mai fi, de ase­menea, magazine, bănci, restaurante”, spune George Copos, proprietarul grupului Ana.

Potrivit sursei citate, în acest moment, peste o sută de oameni lucrează pe şantier, iar numărul va ajunge la 500 până la finalizarea turnului de birouri.

Vezi și Vești imense pentru bugetari! Ce vor primi începând din ianuarie 2019

Ieșire explozivă a lui Rareș Bogdan! Reacție distrugătoare la adresa Guvernului, după un articol publicat de Bugetul.ro

EXCLUSIV! Caz halucinant! Creștere uluitoare a celei mai mari pensii din România – Ministerul Olguței Vasilescu reacționează

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare