sursa foto:  adevarul financiar

O timișoreancă a dat lovitura! Cu ce se poate lăuda aceasta

Clasicul buchet de flori poate fi dat uitării mulțumită acestei timișorence. Afacerea cu care femeia a dat lovitură este una nemaiîntâlnită.

Timișoreanca a decis să reintrepreteze clasicul buchet de flori printr-o metodă mai puțin cunoscută. Aceasta face aranjamente din legume şi din fructe pe bandă rulantă. Papaya, căpşuni, ardei ori nectarine, asezonate cu dulciuri sau cu plante sunt doar câteva dintre ingredientele principale.

Povestea aranjamentelor florale reinterpretate începe cu un drum la piaţă. Extrem de atentă la detalii, Lidia Nuţaş, om de afaceri din Timișoara, ia la rând tarabele până când găseşte fructele şi legumele perfecte. Trebuie să fie neaparăt proaspete, mari şi sănătoase.

„Dintotdeauna, dacă mergeam la un eveniment sau dacă începeau copiii școala mergeam cu câte un platou cu fructe, de regulă nu prea mergeam cu flori. De ce sa nu meargă lumea cu un aranjament de vitaminte, pe care poate să îl şi consume?”, a declarat aceasta.

Clienții pot vedea și comanda creațiile acesteia prin intermediul paginii pe care aceasta și-a creat-o.

„Au cerinţe pe culoare, sau alţii pe tematică, vrea neapărat un fruct. Cele care sunt tăiate, ar trebui mâncate direct, de ţinut, pot spune că ţine chiar mai mult decât un buchet de flori”, a adăugat Lidia Nuțas, potrivit Observator.

Prețul unui buchet începe de la 150 de lei.

Citește și:

Neașteptat! Ce pensie are Nina Iliescu

Imensă surpriză! Unde ar fi lucrat părinții Irinei Tănase, iubita lui Liviu Dragnea – De aici s-au și pensionat

Sumă la care mulţi visează! Salariul fabulos al lui Mircea Badea

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare