dan negru

sursa foto:  a1.ro

Dan Negru se implică în scandalul momentului:’Dacă murea într-unul de stat era jihad’

Dan Negru a reacţionat cu privire la cazul copilului care a murit la un spital privat din reţeaua Sanador, din Capitală.

Vedeta Antenei 1 a criticat reacţia reprezentanţilor spitalului privat din reţeaua Sanador, din Capitală, cu privire la cazul copilului decedat în urma unei operaţii de rutină.Aceştia au au explicat că „s-au respectat toate procedurile“.

Dan Negru a comparat situaţia cu un episod dintr-un cunoscut serial de televiziune, „Doctor House“ şi e de părere că reprezentanţii spitalului ar fi trebuit ca, înainte de toate explicaţiile oferite, să ceară scuze pentru că „un copil le-a murit în casă“.    În plus, prezentatorul menţionează faptul că, dacă acest lucru s-ar fi întâmplat într-un spital de stat, scandalul ar fi luat o altă amploare: „Un copil a murit intr-un spital privat. Dacă murea într-unul de stat era jihad“.

„Nu mă pricep la medicină, dar am văzut prin ziare comunicatul ălora de la spitalul privat despre moartea copilului. Cum că „s-au respectat toate procedurile“ şi că presa ar trebui să se abţină de la «acuzaţii defăimătoare». Asta mi-a amintit de episodul în care dr. House -înainte de a-i explica unei mame că i-a murit copilul- s-a dus şi a luat-o în braţe. Ăştia de la spitalul ăla scump, înainte de a ameninţa presa şi de a se acoperi cu hârtii ar fi trebuit să-şi ceră iertare că un copil le-a murit în casă.Cu regretul ăsta trebuia sa înceapă orice comunicat…“, a scris prezentatorul pe pagina sa de facebook..

Vezi și EXCLUSIV! Adevărată lovitură de teatru! Răsturnarea privitoare la sumele colosale plătite de Statul Român pentru operațiile de schimbare de sex

EXCLUSIV Avem calculele complete! Ce înseamnă, de fapt, creșterea salariului minim – Sumele reale pe care le vor încasa angajații și statul român

Lovitură puternică pentru Orange! Cum își înșela clienții

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare