sursa foto:  ziuaconstanta.ro

Alertă în România! Direcția Sanitar-Veterinară a dat alarma – Produsele trebuie distruse

Alertă în România! Direcția Sanitar-Veterinară a dat alarma! O cantitate de 36.000 de ouă provenind de la ferma din judeţul Teleorman au fost distribuite către o firmă din judeţul Olt, iar după controlul Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Olt au fost retrase de la comercializare 6.000 de ouă în vederea neutralizării, potrivit unui comunicat al instituţiei remis vineri AGERPRES.

„Referitor la ouăle contaminate cu Fipronil provenite din judeţul Teleorman, în urma notificării şi a listei de distribuţie transmise de colegii din acest judeţ, s-a constatat că 36.000 bucăţi ouă au fost distribuite către o societate din judeţul Olt . DSVSA Olt a dispus imediat verificarea societăţii, în urma controlului efectuat, societatea din Olt a demarat procedura de retragere, fiind retrase de la comercializare un număr de 6.000 de bucăţi ouă, care au fost dirijate către o unitate de neutralizare, conform procedurilor”, se precizează în comunicatul DSVSA Olt.

Instituţia a informat că în ce priveşte ouăle de la fermele din judeţul Olt, rezultatele probelor prelevate anul trecut au fost corespunzătoare.

Peste patru milioane de ouă contaminate cu Fipronil au fost descoperite în luna noiembrie anul trecut într-o fermă din localitatea Drăgăneşti Vlaşca, de către inspectorii Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Teleorman. Ouăle în cauză au fost sechestrate şi vor fi distruse.

Vezi și Scandal-monstru! Polițiștii au făcut public fluturașul de salariu al lui Carmen Dan – Atac devastator la ministrul de Interne

Adevărata lovitură pe care Klaus Iohannis i-o dă Liei Olguța Vasilescu – Motivul real al respingerii ei (analiză)

Mare atenție! Autoritățile trag un semnal de alarmă! Ce medicament nu trebuie cumpărat

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare