sursa foto:  youtube.com

Războiul continuă! Cum plănuiește Laura Lavric să o facă pe sora sa să îi înapoieze datoria uriașă

Chiar dacă au același sânge, Laura Lavric și sora sa, Ecaterina Traian nu se înțeleg deloc bine, cele două fiind în război de ani buni.

Laura Lavric, 72 de ani, s-a judecat mai bine de cinci ani cu sora ei, Ecaterina Traian, după ce aceasta a denigrat-o, afirmând public, într-o emisiune TV, că solista se prostituează. După lungi amânări, întrucât Ecaterina nu era de găsit și nu putea fi citată în dosar, artista a reușit să câștige procesul.

Deși solicitase daune de 100.000 de euro, judecătorii au stabilit o sumă mult mai mică, de 10.000 de euro. Însă nici acești bani nu i-a văzut, iar sora sa e de negăsit.

Totuși, nu vrea să renunțe la 10.000 de euro, nu pentru că ar avea nevoie de bani, ci tocmai pentru a-și pedepsi ruda de sânge pentru afirmațiile calomnioase care i-au afectat imaginea. Interpreta, care a fost reprezentată în proces de o casă de avocați cunoscută, vrea să apeleze acum la un executor internațional pentru a-i da de urmă Ecaterinei. E însă dispusă să o caute, spune ea, chiar și-n gaură de șarpe!

Potrivit informațiilor pe care le deține în prezent Laura Lavric, Ecaterina Traian s-ar afla în Canada.

Laura Lavric și sora ei nu s-au înțeles bine încă din copilărie. Artista povestea că sora ei o invidia, pentru că ea era mai talentată și i se acorda mai multă atenție. Războiul dintre cele două a luat amploare în momentul în care artista a făcut succesiunea după mama sa. Atunci, sora a acuzat-o că a făcut tot posibilul să o văduvească de moștenirea care i s-ar fi cuvenit, scrie libertatea.ro

 

Vezi și:

Vești bune pentru profesori! Ce vor primi aceștia începând cu anul 2019

Scandal-monstru! Polițiștii au făcut public fluturașul de salariu al lui Carmen Dan – Atac devastator la ministrul de Interne

Adevărata lovitură pe care Klaus Iohannis i-o dă Liei Olguța Vasilescu – Motivul real al respingerii ei (analiză)

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare