Băcăniile românești au nevoie de ajutorul tău, iar tu de produsele lor!

Sunt niște vremuri greu încercate pentru fiecare dintre noi, dar chiar și în aceste condiții, pentru un trup și o minte sănătoasă alimentația trebuie să constituie o prioritate. Sănătatea este cel mai de preț lucru pe care îl avem pe lumea aceasta și chiar dacă de multe ori alimentele naturale, preparate cu responsabilitate, ni se par mai scumpe și mai greu de procurat de cele suprasaturate cu aditivi și chimicale, merită să le achiziționăm pentru că ele reprezintă o investiție pe termen lung.

Pe de altă parte, în România, există o mulțime de mici producători ce vând bunuri de o calitate excepțională, la prețuri convenabile, pentru orice buzunar, dar care nu au șansa să-și expună produsele unei piețe largi de consum din cauza insuficienței resurselor de care dispun. 

În acest sens, pentru a rezolva simultan aceste două probleme de ordin social, antreprenorul Adrian Ambrose alături de o echipă cu aceleași idealuri a înființat platforma FabricatinRO care pune în legătură consumatorii români cu producătorii de care ei au nevoie, iar persoanelor întreprinzătoare le oferă spațiul propice unde să-și prezinte și comercializeze bunurile.

Cum poți mânca mai bine și mai sănătos contribuind în același timp și la bunăstarea băcăniilor românești?

Răspunsul pentru ambele întrebări din titlu este simplu! Ca să te hrănești corespunzător, dar și să contribui la dezvoltarea comunității producătorilor români nu trebuie să faci nimic deosebit decât să cumperi de pe platforma FabricatinRO! Din numeroasele băcănii listate aici îți poți alege produse proaspete și preparate de casă, pe care să le comanzi online și să le primești direct acolo unde ai nevoie de ele. 

Ți-e poftă de mezeluri sau brânzeturi preparate după rețetele bunicilor? De sucuri naturale din fructe, proaspăt stoarse și pline de vitamine? De un platou tradițional, mare, cu șuculiță țărănească, cârnați de casă, ceafă de porc afumată și pâine pe vatră toate stinse cu un pahărel de țuică sau pălincă? Cumpără-le prin intermediul platformei FabricatinRO și îți potolești și pofta, dar încurajezi și producătorii români să fabrice în continuare astfel de bunătăți!

Ce fel de băcănii există pe platforma FabricatinRO și ce produse vând acestea?

Ca să dăm un exemplu concret, de pe platforma FabricatinRO îți recomandăm în mod special băcănia Preparatele Măriucăi. Deschisă în Bacău, dar oferind servicii de livrare pe întreg teritoriul țării, băcănia Preparatele Măriucăi este băcănia online unde produsele proaspete din carne vândute sub marcă proprie și bunurile altor producători din România se întâlnesc și fac casă bună.

Preparatele Măriucăi se disting prin gust și savoare, prospețime și aspect. După ce te îmbibă cu mezeluri tradiționale, brânzeturi care mai de care și turte pe plită, Măriuca te alintă cu biscuiți fără gluten, scrijele ca în vremea copilăriei, șerbet de fructe, dulcețuri care mai de care mai parfumate, tradiționalul magiun ardelenesc, miere direct de la producători și bere așa cum îi șade bine acestei băuturi: brună sau blondă, nepasteurizată.

Cu alte cuvinte, să te hrănești “ca la carte” și să contribui la dezvoltarea României nu este deloc complicat și prin intermediul platformei FabricatinRO, găsind băcănia potrivită, nici costisitor! De aceea, nu mai aștepta altă ocazie să-ți schimbi stilul de viață, folosește de acum platforma FabricatinRO și ajută-i pe alții, ajutându-te de fapt pe tine!

Nu este disponibilă nicio descriere.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare