X

De ce a murit Mioara Roman. Catinca și Oana Roman, primele declarații după decesul fulgerător al mamei lor

Pe data de 23 februarie, Oana Roman a transmis că Mioara Roman s-a stins. La scurtă vreme după tristul anunț, cele două fiice ale fostei jurnaliste au spus cum s-a petrecut decesul și care este cauza morții mamei lor. Devastate de durere, au dat primele declarații.

Potrivit spuselor Oanei Roman, mama lor a murit în noaptea de 22 spre 23 februarie, la ora 01:00. Sfârșitul a găsit-o în timp ce dormea, fără dureri și complicații. Cauza decesului său pare a fi un stop cardiac. Medicii de la azilul din Snagov au încercat să o resusciteze, dar n-au putut să o mai salveze pe Mioara Roman:

„Ieri era bine, au mobilizat-o, totul era bine. La ora 1 noaptea a decedat practic în somn. Așa cum și a dorit. În liniște și fără dureri. A făcut stop cardiac și au resuscitat-o, dar fără succes. A plecat linștită. În pace și asa cum și a dorit.

Mereu a spus ca vrea să moara în somn. Și Dumnezeu i-a împlinit dorința. Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace. Va fi acum alături de părinții și sora ei”, a declarat Oana Roman pentru Spynews.

CITEȘTE ȘI: Problemele financiare i-au grăbit moartea Mioarei Roman. Datoriile uriașe pe care nu le mai putea achita

Catinca Roman își plânge durerea, după ce Mioara Roman s-a stins

La câteva ore după ce a fost anunț decesul, Catinca Roman a dat și primele declarații. Fiica cea mare pe care a avut-o Mioara Roman din prima căsnicie spune că o așteaptă pe Oana Roman să ajungă în țară. Vedeta era în Egipt, alături de fiica sa, unde plănuia să-i serbeze ziua de naștere. Dată fiind tragedia, fiica lui Petre Roman se întoarce, de urgență, în România. Cele două fiice ale jurnalistei se vor ocupa de funeralii împreună, cu ajutorul unei firme specializate.

„O aștept și eu acum pe Oana să vină. Știu că de înmormântare se va ocupa o firmă specializată. Am vorbit cu Oana, este deja pe drum. A luat primul avion de urgență din Egipt și se întoarce acasă”, a spus Catinca Roman pentru Click.

Mioara Roman s-a stins în data de 23 februarie, la azilul de la Snagov unde stătea de ani buni. În urma sa, rămâne o carieră impresionantă și cele două fiice: Catinca și Oana Roman, din două căsnicii diferite.

CITEȘTE ȘI: Mioara Roman fusese soția lui Petre Roman, fostul premier al României. De ce au divorțat, de fapt

Tags: catinca roman mioara roman oana roman
Categorii: actual

Exquis.ro

Blacknews.ro

StiripeSurse.ro