sursa foto:  jurnalistii.ro

Dezvăluire halucinantă a lui CTP! La ce alegeri prezidențiale a manipulat „pozitiv” alegătorii

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu făcea o declarație halucinantă în anul 2000, la postul de televiziune Tele 7 abc, unde fostul mare poet Adrian Păunescu realiza o emisiune.

CTP i se destăinuia, la acea vreme, lui Adrian Păunescu, dezvăluind că a manipulat „pozitiv” alegerile prezidențiale din anul 1996, pentru a schimba „regimul politic din România.

„Există, în presă, o noțiune de manipulare pozitivă. Am făcut așa ceva în viața mea de gazetar, în 1996. M-am străduit cât am putut să creez, să-mi pun umărul la crearea unui mit, și anume Corneliu Coposu. Cu un scop foarte clar în minte, acela de a schimba regimul politic din România, de a folosi acest mit pentru schimbarea regimului politic din România. Așa am crezut eu. Deci, nu m-a plătit nimeni, nu m-a instrumentat nimeni, nu m-a influențat nimeni. Așa am crezut că este bine, pentru această țară. Drept care, m-am făcut că uit, atunci, o sumă de lucruri despre Corneliu Coposu, binecuvântată fie-i amintirea”, i-a mărturisit, în anul 2000, CTP lui Adrian Păunescu.

Vezi și Cine este românul din spatele afacerilor lui Ion Țiriac

Ce avere are de fapt Regele Mihai și câți bani încasează lunar de la stat

Viceguvernator BNR, semnal de ALARMĂ pentru Dragnea și Grindeanu

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare