X

EXCLUSIV Cătălin Tolontan a comis-o: Îl acuză pe șeful Poliției Locale că umblă cu un subaltern

Bugetul.ro v-a dezvăluit astăzi că jurnalistul Cătălin Tolontan a comis o gafă de proporții: l-a numit pe celebrul luptător Marius Tiță „interlop din bandele din Berceni”, într-o anchetă care îl vizează pe șeful Poliției Locale Sector 4, Antonio Goleac. În ancheta publicată azi, Tolontan publică și o fotografie în care Antonio Goleac apare împreună cu Tiță. La descrierea pozei, „Tolo” a scris „Antonio Goleac (centru) alături de un alt interlop (stânga) din bandele din Berceni” – interlopul din stânga fiind Marius Tiță. Ei bine, Bugetul.ro a aflat că fostul luptător MMA lucrează în cadrul Poliției Locală Sector 4. Practic, Tiță este subalternul lui Goleac, admis la 26 mai șef al Poliției Locale Sector 4. Până să fie șef al Poliției Locale Sector 4, Antonio Goleac a fost director executiv în cadrul aceleiași instituții. Așadar, și până acum i-a fost șef ierarhic lui Marius Tiță, cu care, de altfel, potrivit surselor Bugetul.ro, se și antrenează.

Surse au dezvăluit, pentru Bugetul.ro, că Marius Tiță este angajat pe „Intervenție Rapidă” la Poliția Locală Sector 4. De altfel, Tiță apare și într-o fotografie, care a intrat în posesia Bugetul.ro, în uniformă de polițist local.

Vezi și Gafă făcută de Cătălin Tolontan! Un cunoscut luptător, numit ‘interlop din bandele din Berceni’

Conform surselor noastre, Tiță s-a angajat în Poliția Locală în anul 2017.

Astăzi Libertatea a publicat ancheta „Gruparea Goleac – primarul PSD Băluță se afișează cu mafia. Șef din Poliția Locală Sector 4, la piscina din curtea casei liderului Clanului Sportivilor”.

Pe baza acestei excepții datorate pandemiei de COVID-19, Antonio Goleac, fiul lui Marian Goleac, șef ADP Sector 4, și al Matildei Goleac, subprefectul Capitalei, a candidat singur și a ieșit șef la Ordine Publică în cadrul Poliției Locale Sector 4. Pe 2 mai, cu două săptămâni înainte de a fi numit șef la poliție, Antonio Goleac a apărut în curtea cu piscină a lui Robert Nica”, scrie sursa citată. Nica este fost lider al Clanului Sportivilor.

Vezi și EXCLUSIV Poliția se pregătește de cafteală! Achiziție de mii de bastoane cu electroșocuri și telescopice

Bugetul.ro a descoperit o gafă în ancheta semnată de Cătălin Tolontan. În material, apare o fotografie cu Antonio Goleac, care ar fi  „alături de un alt interlop din bandele din Berceni”.

Interlopul din stânga, la care face referire Cătălin Tolontan în ancheta sa, este, de fapt, celebrul luptător Marius Tiță, care este și angajat în cadrul Poliției Locale Sector 4.

Vezi și

Gheorghe Piperea prevestește un cutremur pentru Guvernul Orban: O lege care generează niște drepturi nu poate fi neutralizată prin OUG

EXCLUSIV Lovitură de teatru: LIDL cedează: Mutarea făcută de gigantul german pe piața din România

EXCLUSIV Poliția se pregătește de cafteală! Achiziție de mii de bastoane cu electroșocuri și telescopice

Tags: antonio goleac catalin tolontan marius tita politia locala sector 4
Categorii: actual

Exquis.ro

Blacknews.ro

StiripeSurse.ro