sursa foto:  digi24.ro

Florin Cîțu: ‘Ciolacu trebuie să-și ceară scuze românilor! Majoritatea PSD-iștilor erau astăzi la pușcărie’

Florin Cîțu a lansat un atac la adresa șefului PSD: ”Socialiștii lui Ciolacu trebuie să recunoască această realitate. Acum nu mai există dubii. Am luat cele mai bune măsuri pentru economie”.

 

„Ciolacu trebuie să-și ceară scuze românilor! Datele oficiale confirmă: măsurile guvernului luate la timp în perioada de stare de urgență au menținut puterea de cumpărare pentru toți românii. INS: În luna mai 2020, volumul cifrei de afaceri din comerţul cu amănuntul (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a crescut faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 18,5%, cât și ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 20,2%.

În perioada 1.I-31.V.2020, volumul cifrei de afaceri din comerţul cu amănuntul (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a crescut faţă de perioada 1.I-31.V.2019 atât ca serie brută cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 0,1%, respectiv cu 0,6%.”, a scris, luni, Cîțu, pe Facebook.

 

 

Ministrul de Finanțe susține că aceste date oficiale nu pot fi contestate de nimeni.

 

 

„Acum nu mai există dubii. Am luat cele mai bune măsuri pentru economie. Socialiștii lui Ciolacu trebuie să recunoască această realitate. Mai mult, socialiștii, toți, trebuie și să ceară scuze public românilor pentru că în perioada de stare de urgență au promovat scenarii apocaliptice prin care încercau destabilizarea României.

Dacă nu se ascundeau în spatele declarațiilor politice, majoritatea psd-iștilor erau astăzi la pușcărie. Toate scenariile găștii lui Ciolacu au fost supulberate de realitate. Am avut dreptate și sunt confirmat de date oficiale. Domnule Ciolacu, dacă vrei să mai ai un cuvânt credibil în politică din România, cere-ți scuze public românilor pentru acele mizeri promovate în timpul stării de urgență”, a conchis sursa menționată.

Citește și:

EXCLUSIV VIDEO Cutremur major în Poliție! Scandal fără precedent: Mașini care circulă fără ITP valabil

EXCLUSIV Marcel Vela a început marea rebranduire a Poliției Române! Au fost trimise în misiune!

Situație dezastruoasă în interiorul DNA. Este pe cale de a se prăbuși bastionul împotriva corupției din România?

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare