sursa foto:  techzin.com

Grijă mare! Ce mesaje de pe WhatsApp îți pot bloca telefonul mobil

WhatsApp este una dintre cele mai utilizate aplicații de către români și părea să nu creeze probleme utilizatorului. Totuși iată că inevitabilul s-a produs. Sunt anumite mesaje care pot bloca nu doar aplicația, care trebuie repornită, ci și telefonul. 

Mesajele text despre care e vorba vin la pachet cu simboluri ascunse între spațiile libere. Astfel, dacă apeși pe vreuna din aceste părți ale mesajului, simbolurile ascunse se extind și dau peste cap aplicația sau sistemul de operare. Unul dintre aceste mesaje este un simplu text în ghilimele ”This is very interesting,” (asta e foarte interesant), care vine la pachet cu emojiul care râde cu lacrimi.

Al doilea mesaj îți spune ce se întâmplă dacă apeși pe un punct care face parte din mesaj. ”If you touch this black dot then your WhatsApp will hang,” (dacă apeși pe acest punct negru, WhatsApp-ul tău se va bloca). Mesajul e însoțit de un emoji cu un deget care arată spre punct, informează cei de la playtech.ro.

Firește, un astfel de mesaj te poate stârni să apeși pe acel punct, mai ales că ai parte de o asemenea ”invitație”. În spatele mesajului, transformat în HTML, se află caracterul ”&rlm:”, repetat de nenumărate ori. La ce e util acest simbol?

Dacă scrii în română, o vei face de la stânga la dreapta. Dacă, în schimb, vrei să adaugi într-un text un cuvânt într-o limbă care se scrie de la dreapta la stânga, va trebui să inserezi simbolul anterior. Acesta indică faptul că următorul cuvânt se scrie invers. Dacă simbolul este repetat de prea multe ori în serie, atunci e deja evident că aplicația și telefonul ți se pot bloca.

Citește și…

EXCLUSIV! Poți fi hipnotizat fără să știi! Cum se poate așa ceva – detalii uimitoare despre hipnoză de la celebrul hipnotist, Andrei Voicu

Mare atenție, șoferi! Începând cu luna iunie, se va face această schimbare radicală! O nouă metodă, pusă în practică!

Comisia Europeană le-a dat undă verde: Se vinde cel mai mare combinat siderurgic din România

Mare atenție, șoferi! Începând cu luna iunie, se va face această schimbare radicală! O nouă metodă, pusă în practică!

Comisia Europeană le-a dat undă verde: Se vinde cel mai mare combinat siderurgic din România

Un grup italian profită la maximum de obligativitatea care intră în vigoare la 1 august! Peste 100.000 de români sunt vizați

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare