sursa foto:  news.ro

Lovitură de teatru în dosarul în care a fost achitat guru Bivolaru! Ce se întâmplă cu judecătoarea care…

La 11 februarie 2017, Gregorian Bivolaru a fost achitat la Tribunalul Cluj-Napoca, de toate acuzațiile prezentate în rechizitoriul procurorilor, anume trecerea ilegală a frontierei de stat, comiterea infracțiunii de trafic de persoane și constituirea unui grup infracțional.

Mai mult, judecătoarea Ariana Lăcrămioara Ilieș a dispus să fie anulate probele și șă se ridice sechestrul pus asupra bunurilor lui guru Bivolaru.

„Dispune achitarea inculpatului Bivolaru Gregorian de sub învinuirea comiterii infracţiunilor de constituire a unei organizaţii cu caracter fascist (…) având în vedere că fapta nu era prevăzută de legea penală, de promovare a ideologiei fasciste, rasiste sau xenofobe, având în vedere că fapta nu era prevăzută de legea penală (…). Dispune achitarea inculpatului Bivolaru Gregorian de sub învinuirea comiterii infracţiunii de trecere ilegală a frontierei unui stat străin, având în vedere că art.1 al.1 din O.U.G. 112/2001, care sancţiona fapta de trecere ilegală a frontierei unui stat străin, a fost abrogat. (…) Dispune achitarea inculpatului Bivolaru Gregorian de sub învinuirea comiterii infracţiunii de trafic de persoane”, se arată în soluţia Lăcrimioarei Ilieș.

Acest lucru i-ar fi înfuriat pe procurorii DIICOT, iar în acest moment Ariana Ilieș este cercetată de Inspecția Judiciară a Consiliului Suprem al Magistraturii, fiindcă l-a achitat pe Bivolaru, informează gazetadecluj.ro.

În același dosar, alături de Bivolaru, judecătoarea i-a achitat pe toți cei 20 de lideri ai MISA.

Vezi și VIDEO/Elena Udrea a rupt tăcerea! Declarații incredibile ale fostei deputate

Profeția ambasadorului SUA în privința lui Kovesi s-a împlinit! Ce spunea Klemm în 2016

Circ la Primăria Capitalei: „Prostituato!”. Reacția Gabrielei Firea

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare