SRI

sursa foto:  stiripesurse.ro

Răspuns de ultim moment dat de SRI în scandalul înregistrărilor lui Sebastian Ghiță

Miercuri, fostul deputat Sebastian Ghiță a continuat seria dezvăluirilor legate de relația de prietenie pe care o avea cu șeful operativ al Serviciului Român de Informații, Florian Coldea.

În cadrul unei noi înregistrări, Ghiță a declarat că a petrecut trei vacanțe de lux împreună cu Coldea: în insulele Seychelles, în Toscana, precum și la Disneyland Paris.

În primă fază, pentru a obține un punct de vedere în această chestiune, reporterul Bugetul.ro a încercat să ia legătura cu purtătorul de cuvânt al SRI, Ovidiu Marincea, atât pe cale telefonică, cât și prin e-mail, însă fără succes.

În cele din urmă, am reușit să dialogăm telefonic cu reprezentantul SRI, care ne-a declarat că a luat act de mail-ul nostru, dar că, pentru moment, nu dorește să comenteze episodul, urmând a ne furniza un punct de vedere oficial în perioada prevăzută de lege.

Potrivit Articolului 7 din Legea 544/2001 privind liberul acces la informațiile de interes public,  autoritățile și instituțiile publice au obligația să răspundă în scris la solicitarea informațiilor de interes public în termen de 10 zile sau, după caz, în cel mult 30 de zile de la înregistrarea solicitării, în funcție de dificultatea, complexitatea, volumul lucrărilor documentare și de urgența solicitării. În cazul în care durata necesară pentru identificarea și difuzarea informației solicitate depășește 10 zile, răspunsul va fi comunicat solicitantului în maximum 30 de zile, cu condiția înștiințării acestuia în scris despre acest fapt în termen de 10 zile.

Vezi și Scandalul pe averea lui Vadim Tudor a luat sfârșit! Tragedia care a pus punct războiului

VIDEO/Reporterii unei cunoscute televiziuni, asaltați cu bulgări și injurii la protestul anti-Ciorbea!

ARO reînvie ca Pasărea Phoenix! Cine a creat noul prototip al automobilului și cum arată acesta

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare