imobiliare comerciale

companii
ips ioan al banatului

În 2017, marea majoritate a românilor și-a pierdut încrederea în fețele bisericești, în comparație cu deceniile trecute. Tot mai mulți preoți au apărut în diverse scandaluri legate de averile obținute într-un mod sau altul, iar asta a afectat imaginea Bisericii, ca instituție.

Mitropolitul Ioan al Banatului are, însă, ceva Dumnezeiesc în el. În mai puțin de 24 de ore, acesta a reușit să rezolve situația disperată a unei femei ca patru copii, ce locuia într-un grajd, în apropierea localității Comloșu Mare.

„Eram cu probleme bisericești când, aseară, am aflat de femeie. Am spus că imediat plecăm acolo. I-am găsit, la lumina farurilor de la mașină, la aproape doi kilometri de sat, într-un colț de grajd – femeia și cei patru copii. Imediat i-am luat în mașină și i-am dus în sat, la căldură. Nu-i venea să creadă.

Pe femeie am dus-o la magazin și am cumpărat tot ce-i trebuia – de la detergent până la fructe pentru copii. I-am spus la preotul din sat ca până dimineață să găsească o soluție. Un cetățean avea o casă cu patru camere și 3.000 de metri pătrați de vânzare și, astăzi, am fost și am bătut palma cu el să cumpărăm din banii bisericii locuința. Femeia s-a mutat cu copiii acolo. Trebuie să facem actele”, a povestit ÎPS Ioan al Banatului, pentru pressalert.ro.

Mitropolitul Banatului nu este la primul astfel de gest. Proprietatea cumpărată femeii este cea de a cincea casă achiziționată pentru familii nevoiașe de ÎPS Ioan, conform sursei citate. Vezi și Coldea, „turnat” de un fost ofițer SRI! Cine s-ar afla în spatele său

L-au ajuns datoriile! Fost politician marcant, pus în situația de a-și vinde vila din Cotroceni!

Cât de bogat este, de fapt, omul desemnat de Grindeanu la șefia ANSVSA și ce pasiune neobișnuită are

13.01.2017

mai multe


investitii publice

companii
mormant-bellu

Un mormânt din cimitirul Bellu catolic din București a devenit loc de pelerinaj. Zeci de oameni vin în fața criptei care acoperă locul de veci al Eugeniei Rogalski pentru a scăpa de farmece.

Legenda spune ca Eugenia era o tanara extrem de frumoasa care a murit chiar in ziua nuntii sale. Se pare ca  fata ar fi murit in urma farmecelor facute de mama unei alte fete, care voia sa-si marite odrasla cu sotul Eugeniei. In ziua fatidica, Eugenia era vesela si abia astepta sa ajunga la altar cu barbatul iubit. Numai ca, in clipa in care si-a pus rochia de mireasa, a cazut brusc.

Vezi și Incredibil! Unde locuiește „miliardarul fără chip” al României, patronul RCS & RDS

Au sarit femeile din casa sa o ajute sa-si revina si au pus lesinul pe seama emotiilor. Si intr-adevar, fata si-a revenit, dar ceva se schimbase la ea. Ochii care ii radeau pana atunci, pareau reci si goi, iar privirea era una ratacita. A plecat insa la biserica. Aici, a intrat cu invitatii sai iar preotul a inceput ritualul de casatorie. In clipa in care preotul a inceput slujba, fata a cazut ca secerata si nu s-a mai ridicat.

Credinciosii spun ca mormantul Eugeniei este “dezlegator de farmece”, iar cei care vin in cimitirul Bellu catolic intraba cum pot ajunge “la lanturi”, asa cum mai este cunoscut, si spera ca vor scapa de suparari si ca lanturile vor rupe orice vraja, potrivul Kanal D.

02.01.2017

mai multe


proprietati

companii
joshua castellano

Clubul Bamboo a ars din temelii în noaptea de vineri spre sâmbătă. Fondatorul acestuia este nimeni altul decât napoletanul Joshua Castellano.

În luna mai a anului trecut, Joshua Castellano posta pe Facebook o fotografie din interiorul clubului, ținând în mână un trabuc aprins. Amintim că „Legea antifumat” sau Legea nr. 15/2016 privind modificarea şi completarea Legii nr. 349/2002 pentru prevenirea şi combaterea efectelor consumului produselor din tutun a intrat în vigoare la 17 martie 2016.

joshua castellano

Practic, Castellano se fălea pe cunoscuta platformă de socializare că încalcă legea.

Cine este Joshua Castellano?

Pe numele lui adevărat Giosue, acesta face parte din familia Castellano, despre care se spune că ar avea grade de rudenie cu Pupetta Maresca, prima femeia care a fost recunoscută ca șefă a temutei organizații mafiote Camorra. Joshua Castellano a venit în România în anii '90, iar de numele său se leagă construirea unor restaurante și cluburi renumite ale Capitalei.

Nepotul său, Vicenzo Castellano, a fost căsătorit cu cântăreața Antonia.

Joshua Castellano, patronul celebrului club bucureştean Bamboo, se află pe lista de suspecţi în cazul unui omor la comandă comis în anul 2004, asupra unui mafiot italian executat cu un glonţ în cap în Parcul Verdi din Capitală, scria în luna ianuarie a anului 2014 anchetespeciale.ro.

Vezi și Gest necuvenit la ceremonia de învestire a lui Trump! Autorul este un membru al familiei sale

Cine este „anaconda” lui Traian Băsescu, șefa acoperiților din presă și ANAF

Cum au ajuns de fapt Kovesi și Coldea în cele mai importante funcții în stat – adevăruri nespuse

 
21.01.2017

mai multe


Nu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.