sursa foto:  click.ro

Elena Udrea dinamitează serviciile secrete! Cine sunt cei care luau COMISIOANE grase de la firme

După ce ani de-a rândul a fost prietena lor și lua comisioane împreună cu ei, acum fostul ministru al Turismului, Elena Udrea este pusă pe dezvăluiri de-a dreptul senzaționale. Aceasta a comentat marți, într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii ”Talk B1”, afirmațiile fostului șef al SPP, Dumitru Iliescu, potrivit căruia alegerile prezidențiale din 2009 au fost fraudate, iar acest proces a fost coordonat de Florian Coldea și George Maior.

Fosta blondă de la Cotroceni spune că miza implicării în politică a oamenilor de la conducerea serviciilor este de fapt una care ține de bani.

”Sunt doi ani de când eu am spus că miza implicării unor oameni din servicii, în frunte cu domnul Coldea, în politică, la vârful societății, în ceea ce înseamnă eliminarea sau reducerea la tăcere a unor oameni din presă, este una economică. Am spus de atunci că oamenii aceștia erau implicați în afaceri, luau comisioane de la oameni de afaceri de care se lăsau frecventați, și am dat exemplu cu fostul meu soț. El nu a putut să recunoască pentru că l-au întrebat în timp ce l-au și arestat, însă (…) a fost unul dintre cei care au dus bani capilor Serviciului Român de Informații. Faptul că se spun aceste adevăruri chiar din interiorul sistemului, poate, de data aceasta, va exista și o consecință în planul legal. Astfel, am ajuns să banalizăm, să transformăm în bârfă lucruri care în orice societate, în orice stat de drept ar declanșa adevărate revoluții”, a spus Elena Udrea, la B1 Tv.

EXCLUSIV! Consiliera apropiată a lui Iohannis dată afară pe șest de la Cotroceni și parcată lângă Maior în SUA – detalii incendiare

Referindu-se la averile celor de la vârful serviciilor de informații, Udrea a vorbit și despre… garderoba fostului adjunct al șefului SRI, Florian Coldea. Culmea este că aceasta comentează acum aprig despre cei care par trași la indigo cu ea, cel puțin în materie de averi investite în haine de firmă.

”Când mă întâlneam cu domnul Coldea, era îmbrăcat în Louis Vuitton, că tot vorbim despre pantofi și despre genți. Dacă pe mine m-au judecat și mă judecă unii pentru pantofii pe care îi am, eu vă spun că domnul Coldea, și eu eram soție de om de afaceri, se îmbrăca fix în Louis Vuitton, și nu este un brand ieftin”, a dezvăluit fostul ministru.

”Dacă a picat Ceaușescu, nu e așa greu să pice și ei. Eu aș fi foarte atentă în locul celor care execută aceste ordine, pentru că nu e departe momentul când vor răspunde pentru ce se întâmplă”, a mai declarat Elena Udrea.

TAGS

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.