sursa foto:  libertatea.ro

Uriaș! Ce salariu încasează lunar Teo Trandafir de la Kanal D și cât câștigă Capatos

Teo Trandafir a atins culmile succesului la Pro Tv, dar nici la Kanal D nu o duce rău deloc. Simpatica prezentatoare a semnat un contract extrem de profitabil în anul 2013 și de atunci emisiunea sa este una dintre cele mai urmărite de pe post.

Potrivit unor surse din piața media, Teo ar fi acceptat să revină pe micile ecrane pentru un salariu de 20.000 de euro pe lună, se pare că dublu față de cât primea Dan Capatos de la Antena 1 în 2013, de exemplu. Informația a apărut prima dată în Click!

Dezvăluirea salariului prezentatoarei a făcut furori pe piață la momentul respectiv, astfel că mai mulți moderatori au dorit să poarte discuții cu patronii posturilor tv pentru a le fi crescute lefurile.

Astăzi Teo vine și infirmă știrea. Are și un proces pe rol cu Click, dupa cum ne-a informat reprezentatul acesteia, tocmai pentru ca ar fi trimis un drept la replica atunci, care nu a fost publicat.

„Dacă minciunile sfruntate fac legea, așa sa fie. Dacă aveți încredere in cuvântul meu de onoare, însă, aceste informații sunt exagerări complet inutile. Sunt plătită decent, dar pana la ce scriu colegii, e cale lunga, sa le-ajunga. O zi minunata sa avem!”, a declarat Teo Trandafir in EXCLUSIVITATE pentru VIP24.

Citește și…

Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Pavel Bartoș?

EXCLUSIV! Absolut halucinant: ce afacere ar avea Erbașu cu Biserica Ortodoxă

Probleme mari pentru Rareș Bogdan! Cine îi cere 40.000 de euro și de ce

Simona Halep face o mutare bombă! Cine va fi noul ei antrenor și cu cât va fi plătit de campioană

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare