sursa foto:  clipartkid.com

VIDEO/Poliția Locală, depășită! Ce se întâmplă în apropierea Primăriei Sectorului 2

Poliția Locală a Sectorului 2 are mari bătăi de cap cu dealerii de țigări de contrabandă. În apropierea Pieței Obor, traficanții de țigări se simt ca la ei acasă și nu se lasă intimidați de oamenii de ordine.

Reporterul Bugetul.ro a fost prezent în zona Obor, la doi pași de sediul Primăriei Sectorului 2 al Capitalei, în două zile diferite, surprinzând peste 15 persoane care făceau comerț ilicit cu țigarete.

De regulă, traficanții de țigări nu vând la pachet, ci la cartuș. Prețul acestuia variază în funcție de persoană și de marca țigaretelor.

Spre exemplu, țigările Ashima costă 75 de lei cartușul, în timp ce prețul unor mărci cunoscute, precum Kent sau Rothmans, este de 100 de lei.

În tot acest timp, Poliția Locală este complet depășită, dat fiind că îndată ce unii traficanți sunt ridicați și escortați la secție, alții își fac apariția și le iau locul. Astfel, dealerii de țigări adună la final de lună câștiguri impresionante.

Aceștia lucrează zilnic, iar dacă vând două cartușe de țigări pe zi, când trag linia la sfârșitul lunii, au în buzunare undeva la 6.000 de lei, aproximativ 1.300 de euroadică mai mult decât un profesor sau un medic.

În filmarea de mai jos, realizată cu camera ascunsă, puteți vedea o traficantă de țigări care vorbește despre cum i-au fost „săltate” de oamenii legii „colegele”, dând, de asemenea, și detalii referitoare la prețul unui cartuș de Rothmans.

Vezi și Misterul experimentelor doctorului Burnei dezvăluit în sfârșit de o pacientă

Probleme mari pentru Soros în America! De ce este acuzat miliardarul

Lumea cinematografiei românești, îndoliată! „A murit una dintre cele mai fermecătoare actrițe”

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare