sursa foto:  vrancea24.ro

Actorul Dan Puric: ‘Globalizarea este o satanizare cumplită. Pentru că ceea ce urmează este o molimă bine programată, este un război multipolar’

Actorul Dan Puric a vorbit despre transformarea omului nou, dar și despre cei care vor să substituie credința. Acesta face chemare la o solidaritate sufletească comună a oamenilor pentru a putea depăși aceste perioade care pun la încercare mintea și sufletul oamenilor.

„D. Puric: Nu mai trebuie să avem păreri, trebuie să avem atitudini. Trebuie să vibrăm unul de la altul și să facem o solidaritate de însănătoșire sufletească. Pentru că ceea ce urmează este o molimă bine programată, este un război multipolar.

M. Tucă: Și cine a programat molima asta asta?

D. Puric: Cei care vor să domine lumea și să transforme omul. Ei vor să-l substituie pe Dumnezeu. Tot timpul în perioasa comunistă am auzit că vor să facă omul nou și a ieșit un om mutilat. Acum vor să facă trans-omul. Aceeași satanizare a  omului fără Dumnezeu.

M. Tucă: Globalizarea?

Dan Puric: Globalizarea este o satanizare cumplită. Comunismul s-a terminat, este un virus ideologic și vine partea asta. Democratic, pudrat, grija față de om, drepturi, inflație… Drepturi, drepturi, drepturi și a dispărut omul”, conform gândul.ro

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare