achiziții publice

companii

Silvia şi Mircea Măgureanu, în vârstă de 68, respectiv 72 de ani, sunt doi bătrâni din judeţul Dâmboviţa care au făcut afaceri cu statul român de aproximativ 4 milioane de euro.

Potrivit datelor introduse în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP), Silvia și Mircia Măgureanu, prin societatea lor, Nosil Plus, au încasat 3.877.378,86 de euro, prin cinci contracte, cel mai important fiind cel parafat în august 2015 cu Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), căruia i-au livrat pompe de apă în valoare de 3.666.855,88 euro. Ceilalţi clienţi publici ai firmei sunt Ministerul Apărării- UM 02036, Comuna Lazuri, Regia Autonomă a Pădurilor Romsilva SA şi Comuna Mihail Kogălniceanu.

De curând, Ministerul Apărării Naționale (MApN), prin Unitatea Militară 02574 București) a atribuit un contract de 1.584.600 de lei, fără TVA, la 24.09.2016, pentru achiziţia de staţii mobile de alimentare combustibil şi motopompe de stins incendiu, conform cerinţelor din documentaţia de atribuire.

Beneficiare au fost cele două firme care au participat la licitație, anumele Nosil Plus SRL și Watermota SRL, ambele având sediul social în Constanța, informează replicaonline.ro. Sursa citată precizează că Nosil Plus SRL are ca domeniu de activitate intermedieri în comerţul cu maşini, echipamente industriale, nave şi avioane şi a înregistrat în anul 2015 o cifră de afaceri de 12.258.117 lei şi un profit net de 329.563 lei, cu 14 angajaţi şi datorii totale de 11.077.062 lei.

Vezi și Conexiunea care dinamitează protestele anti-grațiere! Apare numele lui Soros

Cine a stat de fapt în spatele protestelor – adevăruri nespuse

Cățelul român ajuns VIRAL în toată lumea. Povestea este impresionantă

 
30.01.2017

mai multe


administrație locală

companii
Consiliul Local al Municipiului Târgu Jiu a luat o decizie importantă în ședința de luni. Cu două voturi pentru și cinci împotrivă, aleșii municipiului Târgu Jiu au hotărât ce vor păți cei care se vor mai atinge de operele lui Constantin Brâncuși. Turiștii care vor mai pune mâna pe operele cunoscutului sculptor vor fi amendați cu sume cuprinse între 500 și 2.500 de lei. Unul dintre articolele din cadrul proiectului votat de majoritatea consilierilor locali interzice „contactul fizic al vizitatorilor cu operele”. „Constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă contravenţională de la 500 la 2.500 de lei”, se precizează în proiectul votat luni. Vezi și Informații PICANTE din viața lui Emmanuel Macron! Promisiunea făcută profesoarei de franceză din liceu

Cum arată și cât de bogată este iubita lui Liviu Dragnea, cu 30 de ani mai tânără

După tragedia din Munții Retezat, patronul școlii de ghizi dă cărțile pe față: „Am fost transformați”

 
09:17

mai multe


asociații profesionale

companii

mai multe


evenimente

companii
SPECIAL REPORT
O adevărată tragedie s-a produs sâmbăta trecută, în Munții Retezat! Șapte persoane au fost prinse de o avalanșă, iar două dintre acestea au decedat: Erik Gulacsi și Dor Geta Popescu - doi copii considerați viitorul alpinismului românesc. Celelalte cinci persoane au avut noroc cu un grup de 51 de persoane, cursanți și instructori ai unei școli de ghizi montani din București, care se aflau în zonă în momentul declanșării avalanșei. Conducătorul și proprietarul școlii este nimeni altul decât Cătălin Ioan Berenghi - fost luptător în Legiunea Franceză. În anul 2016, Berenghi a candidat,  ca independent, la Primăria Municipiului București, fără succes însă. https://www.youtube.com/watch?v=PU3s4LXqiKs Tot de numele său este legat protestul împotriva construirii Mega Moscheii în Capitală. De asemenea, fiind un desăvârșit susținător al familiei tradiționale, Cătălin Berenghi a protestat și contra paradei gay, organizată anual la București. Conform curentul.ro, el este antrenat în patru războaie, specialist genist (minaj, deminaj, manevrare explozibil), distrugător de lunetiști, alpinist si schior, ghid montan, instructor prim ajutor, instructor școală de ghizi montani și instructor cursuri supraviețuire. După evenimentul tragic din Munții Retezat, Berenghi a devenit și erou. Acesta a coordonat grupul care i-a salvat pe cei cinci răniți. „Personal am pregatit grupul pentru relatia cu cei acidentati care au primit ordinul de a-i ignora aproape total pe supravietuitori pentru a nu-i traumatiza si mai mult pe acestia cu intrebari penibile si stupide care ar fi putut declansa o adevarata criza celor accidentati. Am evaluat inca o data starea lor remarcand faptul ca un barbat avea o taietura foarte urata pe fata, care nu mai sangera si faptul ca avea piciorul drept, stamb si deformat in zona genunchiului. Am banuit faptul ca avea o fractura destul de urata, dar barbatul care avea cam 1.80- 1.90m si cam 100kg, se deplasa singur pe picioarele lui ajutat de niste bete de schi. Am continuat foarte incet deplasarea in ritmul lui spre cabana Gentiana. La 45 min de cabana ne-am intalnit cu un salvamontist care venise pe schiuri pentru a evalua situatia. Am continuat drumul spre cabana, iar la 30 min inainte de a ajunge la cabana Gentiana ne-am intalnit si cu echipa de salvatori formata din 7 salvamontisti si 2 jandarmi”, a scris Berenghi, pe o rețea de socializare. Cele spuse de Cătălin Berenghi au fost confirmate și de echipa de Salvamont Hunedoara. Vezi și După tragedia din Munții Retezat, patronul școlii de ghizi dă cărțile pe față: „Am fost transformați”   Mărturia incredibilă a unei fete prezente în Munții Retezat: „Nu salvamontiștii ne-au salvat”
24.04.2017

mai multe


legislație

companii

mai multe


Nu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.