sursa foto:  aktual24.ro

Actorul Florin Piersic rupe tăcearea în privința telegramei despre care s-a spus că i-a scris-o Elenei Ceaușescu: Nu presupun, spun! E un fals!

Actorul Florin Piersic a rupt tăcerea în privința așa-zisei telegrame despre care s-a spus că i-ar fi scris-o Elenei Ceaușescu.

Florin Piersic a declarat, la Realitatea PLUS, că respectiva telegramă este un fals și că acele cuvinte către Elena Ceaușescu nu-i aparțin.

„Trebuia să se arunce în aer pe chestia asta cu sărbătoarea din Piața lui Matei Corvin de acolo din Cluj, să se arunce în aer cu telegrama. Cine îmi spune asta poate că are dreptate.

„Nu presupun, spun! E un fals!”

Nu vreau să speculez. Pot să presupun că acea telegramă… Nu presupun, spun! E un fals! Sau la fel de bine aș putea spune că eu fiind atunci într-o perioadă, îmi aduc aminte, cu toate că nu am văzut pe telegramă nici data, nici luna, nici anul în care a fost trimisă, dar am văzut ce a publicat această jurnalistă și am aflat că și actriță. Poate că în perioada aceea de dizgrație în care eu simțeam că orice făceam la televiziune era tăiat.

Spuneau: nu, asta cu Piersic nu. Și atunci am înțeles că nu mă vor cei de la marea conducere a statului. Și poate că cineva, zic eu, din familia mea să fi trimis în numele meu ca să mai îmblânzească situația… Așa erau atunci vremurile. Artiștii apăreau sau dispăreau în funcție de simpatia sau antipatia de care se bucurau.

Cu siguranță că vorbele astea nu îmi aparțin. Nu mă recunosc în ele. N-am scris-o eu. Nu așa aș fi scris-o eu dacă trimiteam o telegramă doamnei Ceaușescu. Presa spune că bănuiește că ar fi o răfuială a acestei actrițe cu mine. Nu are de ce să fie pentru că eu nu-mi amintesc să o fi cunoscut-o”, a spus Piersic.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare