sursa foto:  universul.net

Acuze devastatoare la adresa USR: ‘Oameni din echipa de campanie consumă droguri și se mândresc cu asta’

Candidatul Pro România la Primăria Brașov, Sorin Susanu, lansează acuzații grave la adresa echipei de campanie a candidatului USR, Allen Coliban.

El a prezentat și print-screen-uri cu omul lui Coliban, Radu Hossu, care face un autodenunț în care spune că a fumat marijuana și că o va face și pe viitor.

Halucinant si îngrijorător!
Oamenii din echipa de campanie a candidatului USR, Allen Coliban, consuma droguri si se si mândresc cu asta!?!?!
Am primit o imagine preluată de pe pagina de Facebook a domnului Radu Hossu (unul dintre cei mai importanți oameni din echipa de campanie a Dl Coliban si probabil consultant Pt USR Brasov), in care domnul Hossu se lauda cu faptul ca a consumat substanțe interzise (droguri), respectiv Marijuana si chiar spune in mod explicit ca-si dorește sa mai consume (încălcând legea) si sa devină legal consumul acestor droguri! :(((
Tinand cont de faptul ca Facebook a fost definit ca spațiu public si au acces inclusiv copiii la astfel de postări, este absolut îngrijorător un astfel de exemplu dat generației tinere si nu numai, mai ales de persoane care se doresc lideri de opinie si…, mai nou, sa conducă Primăria Brasov (sper sa nu schimbe stema cu o frunza….).
Analizând postarea domnului Radu Hossu, putem sa ne gândim ca are anumite probleme si ca a apelat la consumul de substanțe interzise pentru a putea trece mai ușor peste depresie, dar….in mod cert nu aceasta este soluția si ii recomand sa apeleze la serviciile unui psiholog.
Dacă o astfel de persoana este cea care-l sfătuiește pe domnul Coliban…. lucrurile devin si mai delicate si chiar îngrijorătoare!
Sunt singurul candidat local (Brasov) care am in programul meu electoral un punct destinat prevenirii si stopării consumului de droguri si substanțe interzise si am avut numeroase acțiuni instituționale in acest sens. Voi continua sa am aceeași abordare ferma împotriva consumului de droguri si cred ca este un mare risc sa promovam astfel de comportamente.
Probabil ca cei de la USR încearcă sa fie atât de “moderni” incat vor sa dezvolte si in Brasov aceste practici reprobabile ale celor din anumite tari occidentale (sau…poate așa trebuie sau li se spune…).
Văzând poza de zilele trecute a domnului Hossu, in care evidenția cearcănele pe care le are….pot sa ma gândesc ca ceea ce a spus in postarea inițială, ca va mai consuma substanțe interzise, chiar este real.(din păcate)
Corelând acest lucru cu faptul ca domnul Coliban si-a șters mare parte din pozele si postarile sale de pe Facebook din ultimii ani…pot sa ma gândesc ca are de ascuns anumite lucruri si sper sa nu fie chestiuni la fel de grave ca si in cazul domnului Hossu!
Devine tot mai evident ceea ce va tot spun de la începutul campanie ca este un mare pericol sa alegem oameni pe care nu-i cunoaștem si va rog sa optați pentru #FapteNuVorbea….Pt ca pe mine ma știți in amănunt si activitatea mea profesională a fost una extrem de transparentă.
Dragi brasoveni NU urmați exemplul domnului Hossu!!
Domnule Allen Coliban, dacă nu veți avea o poziție ferma in aceasta problema a colegului dumneavoastră , va deveni clar pentru toată lumea de ce fel de oameni sunteți înconjurat si ca sunteți adeptul consumului de droguri.”, este mesajul lui Sorin Susanu.

Ce a spus Hossu:

„Autodenunț:

Am fumat iarbă. Marijuana. Sau drog de risc, cum ar zice legislația românească.

Mai adaug faptul că mi-aș dori consumul de astfel de drog să fie reglementat. Să am de unde să-l cumpăr, să am de unde să mă consiliez în cazul în care cred că am o dependență de orice drog.

Precizez că în viitor am în plan să-l mai utilizez”, a spune Radu Hossu.

Este posibil ca imaginea să conţină: text

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, text care spune „Radu Hossu 3z E ușor în campanie they say. Look at my cearcănei say.”

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare