sursa foto:  playtech.ro

Adrian Năstase îi trasează lui Ludovic Orban schema câștigătoare pentru șefia PNL: ‘Aici este o chestiune pe care probabil ar trebui să o înțeleagă mai bine’

Fostul președinte al PSD și premier al României, Adrian Năstase, îl sfătuiește pe Ludovic Orban, pentru a câștiga bătălia cu premierul Florin  Cîţu, să propună un al treilea candidat pe care să îl susțină.

„În momentul de față, în mod evident, Florin Cîțu are o cu totul altă abordare. Legată de corporatism, progresism și așa mai departe. El reprezintă, de fapt, nu tradiția PNL-ului, ci o altă structură politică. Se va întâmpla lucrul acesta? Rămâne de văzut! Este foarte posibil să câștige Cîțu, dacă mă uit la ultimele evoluții… Până la urmă, a confiscat guvernarea în favoarea bătăliei politice din interiorul PNL-ului, ceea ce este anormal.

Aici este o chestiune pe care probabil ar trebui să o înțeleagă mai bine Ludovic Orban. Eu, dacă ar trebui să-i dau un sfat lui Ludovic Orban, în condițiile în care ajunge la concluzia că nu poate să câștige, al doilea obiectiv din punctul său de vedere ar fi să nu câștige Cîțu. Și, atunci, Orban ar trebui să propună un al treilea candidat pe care el să-l susțină”, a spus Adrian Năstase, conform romaniatv.net.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare