ALERTĂ! Mii de angajaţi ai unei companii de stat au primit salariile LA JUMĂTATE – datoriile sunt de sute de milioane

Guvernul condus de Viorica Dăncilă are parte de probleme foarte mari. După ce revoluţia fiscală a micşorat veniturile multor categorii de bugetari, acum problemele iau amploare. Angajaţii unei importante companii de stat au primit salariile la jumătate.

Ar fi vorba despre 7.000 de angajaţi ai companiei CFR Marfă. Motivul ar fi blocarea conturilor CFR Marfă pentru recuperarea unor datorii către CFR Infrastructură, în valoare de 800 de milioane de lei, anunţă Realitatea TV.

La sfârşitul lunii aprilie, mii de feroviari au ieşit în stradă şi au pichetat Guvernul, dar şi Ministerul Transporturilor, cerând finalizarea şi adoptarea Statutului personalului feroviar, dar şi rezolvarea situaţiei critice de la CFR Marfă care s-ar îndrepta spre faliment.

Pe 20 aprilie, la o întâlnire cu sindicatele, Ministrul Transporturilor Lucian Şova a cerut CFR SA să recupereze datoriile, inclusiv de la CFR Marfă, pentru a putea face investiţii în infrastructură. Acum, salariaţii de la CFR Marfă s-au trezit cu salariile înjumătăţite.

Vezi și EXCLUSIV! Ce va face celebrul comisar Traian Berbeceanu cu banii câștigați din procesul cu fostul șef SRI Alba? „Rămâne fix așa cum am promis”

ALERTĂ! În ce au descoperit bacterii periculoase inspectorii ANPC

Atenție! Toți șoferii sunt vizați! Se vor aplica cinci schimbări legislative, începând de duminică

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare