sursa foto:  fanatik.ro

Alianță PSD – PNL în 2024? Rareș Bogdan: ‘Când s-a construit USL a existat un dușman. În momentul ăsta am transforma într-un jucător infinit mai important decât este în realitate partidul de extremă dreapta AUR și pe liderul acestuia’

Europarlamentarul PNL, Rareş Bogdan, a vorbit despre scenariul unei alianțe PSD-PNL pentru alegerile din 2024.

 

Prim-vicepreşedintele PNL a afirmat că nu este un ”susținător al listelor comune”. ”Atunci când s-a construit USL a existat un dușman, era Traian Băsescu și tendințele sale autocratice”

Nu sunt un susținător al listelor comune. Cred că pentru eficientizarea celor două armate sau a activiștilor și militanților celor două partide e mult mai înțelept să existe liste separate și vă spun de ce. Pentru că electoratul PNL, clasicul electorat PNL este unul, electoratul PSD este altul. O parte din electoratul PNL nu votează PSD, o parte din electoratul PSD nu votează PNL. Nu cred că soluția listelor comune poate să ne aducă la 3+2 care să facă 5 sau 5,5 ca în cazul USL 1 acum 10-11 ani. Cred că un 2 cu 3, ca să iau global scorurile celor două partide, 2 cu 3 poate să facă un 4 sau 4,5 în loc de 5,5 cât s-ar aștepta și atunci ar fi o pierdere” a declarat Rareș Bogdan.

USL, alianță împotriva dușmanului Traian Băsescu

Atunci când s-a construit USL a existat un dușman, era Traian Băsescu și tendințele sale autocratice. În momentul ăsta am transforma într-un jucător și într-un personaj infinit mai important decât este în realitate partidul de extremă dreapta AUR și pe liderul acestuia, ceea ce nu cred că este de bun augur. O parte din electoratul de dreapta care votează dreapta tradițional ar putea să fugă spre construcția lui Drulă, Tomac, Orban și din nou ar fi o pierdere aici” a mai declarat Rareș Bogdan, conform dcnews.ro.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare