sursa foto:  ziaruldinmuscel.ro

ANAF a dat lovitura! A depistat un prejudiciu colosal

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a dat o adevărată lovitură! Inspectorii Direcției Generale Antifraudă Fiscală au depistat un prejudiciu uriaș.

Direcția Generalã Antifraudã Fiscalã a finalizat în luna iulie 2017 o serie de controale operative și inopinate, care au vizat mai multe societãți comerciale controlate de o grupare de cetãțeni bulgari, sirieni și români. Aceștia au creat și operaționalizat un circuit de tranzacționare privind comerțul cu articole de îmbrãcãminte, textile și încãlțãminte de proveniențã din import, în principal din Turcia, la comandã, transportate în regim de grupaj/tip cargo, anunță ANAF.

Astfel, prin intermediul BRIGHT STAR DISTRIBUTION SRL (achizitor) și alți parteneri ai sãi (clienți),mãrfurile au fost valorificate în final fãrã întocmirea de documente fiscale sau prin întocmirea acestora fãrã conținut real privind valoarea de vânzare și cumpãrãtorul efectiv, în scopul obținerii de avantaje de naturã fiscalã.

Prejudiciul total adus bugetului general consolidat al statului, calculat de inspectorii antifraudã la data sesizãrii organelor de urmãrire penalã competente, este în valoare de 112.005.941 lei.

Vezi și Șocant! Ca-n Vestul Sălbatic! Cum acționează hoții pe un important drum european din România

Milioane de români sunt vizați! Lia Olguța Vasilescu a făcut anunțul serii

Total neașteptat! Unde au lucrat părinții Irinei Tănase, iubita lui Liviu Dragnea

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare