sursa foto:  replicahd.ro

Anunț important pentru români! Peste 214.000 doze de vaccin Pfizer-BioNTech, vor fi livrate luni în România

Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19(CNCAV), a transmis duminică că  214.110 doze de vaccin Pfizer BioNTech vor fi livrate luni în România, pe cale aeriană, pe aeroporturile din Otopeni, Cluj-Napoca şi Timişoara.

O nouă tranșă de vaccin Pfizer BioNTech sosește mâine în țară
214.110 de doze vor fi livrate pe cale aeriană, pe aeroporturile din Otopeni, Cluj-Napoca și Timișoara
Reamintim că începând cu data de 27 februarie, se pot programa la vaccinare cu serul Pfizer BioNTech, conform Strategiei naționale de vaccinare împotriva COVID-19, persoanele cu boli cronice, cu vârste peste 65 de ani și persoanele cu dizabilități.
Modalitățile de programare la vaccinare sunt cele deja cunoscute, respectiv individual, prin aparținători sau prin direcțiile de asistență socială de la nivelul primăriilor, prin intermediul platformei electronice, a medicului de familie/curant, cât și prin call-center, la numărul unic 021.414.44.25 sau la numerele de suport destinate fiecărui județ în parte, disponibile pe platforma de informare: https://vaccinare-covid.gov.ro.
Informații detaliate găsiți pe platforma națională de informare: https://bit.ly/3qYrw2a
Ar putea fi o imagine cu hartă şi text

Citește și:

Veste bună de la Ministerul Finanțelor, pentru români! Începând cu 1 martie, populația va putea subscrie pentru titluri de stat

Situație scandaloasă! Mii de persoane încasează pensii speciale fără să fi plătit vreo contribuție la stat. Ce funcții au ocupat aceștia

Milioane de pensionari sunt vizați! Ce se întâmplă, de fapt, cu pensiile

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare