sursa foto:  realitatea.net

Apare un nou Yahoo Messenger! Aplicația care se preconizează că va rupe piața

De când a intrat în portofoliul Verizon, sub brandul Oath, Yahoo a trecut prin mai multe schimbări. Cea mai importantă, poate, a fost închiderea celebrului serviciu Yahoo Messenger.

Acum, Yahoo vrea să dea lovitura cu un nou serviciu de mesagerie, anume cu Yahoo Together, un „Messenger” puţin altfel.

Yahoo Together pare să fie evoluţia aplicaţiei Squirrel, anunţată în urmă cu doar câteva luni, care părea să fie o alternativă la Slack sau Discort, oferind posibilitatea de a crea mai multe „camere” de chat pentru a conversa în grupuri. Exact asta oferă şi Yahoo Together, promiţând grupuri tematice bazate pe diverse subiecte, în care să adaugi doar persoanele interesate de respectivul subiect, scrie go4it.ro.

Oricine a pornit un chat comun cu mai mult de trei sau patru persoane ştie cât de haotice pot deveni aceste căsuţe, în special dacă sunt mai multe subiecte de discutat şi nu toţi sunt interesaţi de ele. Yahoo Together încurajează realizarea de „camere” de chat separate pentru fiecare subiect în parte, cu posibilitatea de a face unele dintre ele private, care nu pot fi văzute de către ceilalţi. Practic, avem de a face cu un soi de server de Discord pentru grupul de prieteni, la care să nu poată adera decât cunoscuţii.

În plus, Yahoo Together se laudă şi cu posibilitatea de a seta alarme, care să amintească tuturor despre anumite evenimente şi posibilitatea de a căuta prin fişierele şi fotografiile trimise prin intermediul serviciului.

În prezent, Yahoo Together pare să fie o aplicaţie care ar putea uşura coordonarea unui grup de prieteni în anumite situaţii, însă nefiind legat de altă reţea de socializare sau de un alt serviciu similar, va fi complicat pentru Oath să îl scoată în faţă. Desigur, acesta ar putea fi la fel de bine un succes de genul vechiului Yahoo Messenger, care să aducă acest brand înapoi în atenţia publicului.

Yahoo Together este disponibil acum pe iOS şi Android.

Vezi și De necrezut! Cine e omul care le-ar fi ajutat pe Udrea și pe Bica să se stabilească în Costa Rica – Conexiuni cu traficanții de droguri

Foarte interesant! Cine sunt și ce profesii au socrii Principelui Nicolae

A ieșit la iveală! Unde dorea să se angajeze Alina Bica, înainte să fie reținută

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare