sursa foto:  digi24.ro

Ar putea să fie mutarea anului! Ministrul Agriculturii, Petre Daea, vrea să reînvie proiectul magazinelor de stat ‘Unirea’

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, plănuiește redeschiderea magazinelor de stat „Unirea”. Acolo micii agricultori își vor putea vinde produsele.

Chiar dacă Guvernul a aprobat deja organizarea acestor centre, nu este clar cât va costa întregul proiect. Sâmbătă, Petre Daea a declarat, la Digi24, că „este un răspuns greu de dat” în acest moment. Totuși, ministrul nu se teme că proiectul său va fi desființat dacă va fi înlocuit de la minister, așa cum s-a mai întâmplat, pentru că, spune el, „nu ne putem juca cu legea”.

Întrebat despre costuri, șeful Agriculturii a spus că „este un răspuns greu de dat, pentru că nu este vorba de un proiect care are un început și un sfârșit, ca și cum facem un cap de pod și construim acest lucru. Nu, este o societate comercială. Este greu de spus ce înseamnă valoarea pe care o va folosi o casă de comerț. Nu e vorba de a costa un asemenea proiect. Întrebarea dvs nu îmi dă posibilitatea să vă dau un răspuns care să vă satisfacă, întrucât eu nu am un răspuns la o asemenea întrebare”.

„Nimănui nu îi este permis să se despartă de un proiect în condițiile în care există lege. Aplicarea legii este obligatorie indiferent cine vine la minister. Din acest punct de vedere, nu am nicio îngrijorare. Litera legii spune foarte clar că ea trebuie îndeplinită. Într-un cuvânt, nu ne putem juca cu legea”, a precizat Petre Daea.

 

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare