sursa foto:  magazinulprogresiv.ro

Auchan neagă categoric deschiderea de noi magazine în Rusia

În urma articolului postat de Bugetul.ro: Auchan va deschide un nou lanț de magazine în Federația Rusă, reprezentanții gigantului francez au transmis către redacția noastră dreptul la replică.

Retailerul francez Auchan neagă categoric deschiderea de noi magazine în Rusia

 

În urma publicării unei informații false de către Reuters, preluată acum de mai multe publicații media europene, Auchan neagă categoric deschiderea unui nou magazin în Rusia.

Nu, Auchan nu deschide noi magazine și nici nu creează noi spații de vânzare în Rusia.

Nu, Auchan nu și-a propus niciodată dublarea numărului de magazine în această țară. Această „informație” nu apare nicăieri în comunicările sau planurile strategice ale Auchan Rusia sau Auchan Retail. Aceasta este o știre falsă.

Da, Auchan Retail a oprit toate investițiile în filiala sa din Rusia.

Da, Auchan Retail respectă întocmai termenii embargourilor și sancțiunilor actuale, funcționând în cadrul strict al legii.

Auchan Rusia a anunțat pe 9 martie rebrandingul unui magazin deja existent în Moscova (sub marca Attak) în marca „MyAuchan”, un format și o marcă de ultraproximitate inaugurate în această țară în 2016.

Auchan Retail rămâne astfel fidel angajamentului său de a rămâne deschis în Ucraina și Rusia, pentru a permite populației civile din aceste țări să aibă în continuare acces la o alimentație de calitate la cel mai corect preț. Această misiune continuă.”, se arată în comunicatul transmis redacției noastre.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare