sursa foto:  gov.ro

Bate vântul schimbării la vârful PNL? Lider liberal, laude pentru Nicolae Ciucă: ‘Este un om foarte hotărât, un om de cuvânt și un om de caracter’

Deputatul PNL Laurențiu Leoreanu l-a lăudat pe prim-ministrul Nicolae Ciucă, despre care spune că „este un om foarte hotărât, un om de cuvânt și un om de caracter”.

Întrebat cum i se pare Nicolae Ciucă, Laurențiu Leoreanu a spus: „Eu îl cunosc pe domnul prim-ministru Ciucă de foarte mulți ani. Încă de pe vremea când eram primar al municipiului Roman, dânsul era comandantul Armatei a 2-a Getica și pe linie militară, sigur, aveam diverse puncte de întâlnire în care puteam colabora pe plan local și regional. Vă spun că este un om foarte hotărât, un om de cuvânt și un om de caracter. Este foarte important când poți să clădești pe oameni care sunt profesioniști din punct de vedere al documentării, dar în același timp și pe baza caracterului, pentru că de foarte multe ori și, în special, în clasa politică există mari probleme de caracter”.

Dânsul este în rezervă, nu este ofițer activ, și-a încheiat activitatea. La fel cum un profesor își încheie activitatea la catedră, la fel cum un medic își încheie activitatea într-un spital, și-a încheiat activitatea militară”, a adăugat liberalul.

În ceea ce privește popularitatea partidelor, deputatul PNL a recunoscut că „guvernarea erodează”.

Partidul Național Liberal are doi ani de guvernare grea, cu această pandemie nenorocită, cu criza sanitară, criza economică, criza socială, sigur că toate aceste lucruri aduc un prejudiciu de imagine partidului aflat la guvernare. Important este ca de aici încolo acest Guvern să livreze și să crească cota de încredere a românilor”, a mai spus Laurențiu Leoreanu, la B1 TV.

Vezi și:

Florin Cîțu ar putea pierde conducerea PNL! Nicolae Ciucă, președinte? Lider liberal: ‘Este în poziția în care era Ludovic Orban în momentul în care a plecat la Camera Deputaților’

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare