sursa foto:  realitatea.net

Beatrice Mahler: ‘Trebuie să înțelegem că respectarea regulilor este o prioritate. Rata de pozitivare este crescută’

Beatrice Mahler, managerul Institutului de Pneumoftiziologie “Marius Nasta” din București, atrage atenția că rata de pozitivare este crescută și că, în perioada următoare, este necesar un număr mai mare de teste.

 

Din datele pe care le vedem până la acest moment, avem o zonă de platou pe care o menținem în această perioadă din punct de vedere al cazurilor noi. Sigur că este nevoie de testare, dar știm că duminica acest lucru se întâmplă, și duminica și lunea avem un număr mai mic de teste. Îngrijorător este numărul de pacienți internați la ATI, cazurile psihice, pacienți care au nevoie de asistență extrem de complexă și numărul mare de pacienți care își pierd viața în fiecare zi. Pentru asta trebuie să înțelegem că respectarea regulilor este o prioritate. Rata de pozitivare este crescută. Este necesar un număr mai mare de teste, mobilizarea în acest sens pentru a depista persoanele pozitive”, a declarat Beatrice Mahler, conform gândul.ro.

Citește și:

Atenție! S-a schimbat legea! Poliția nu mai are dreptul să te amendeze dacă nu ai buletinul la tine!

Marea păcăleală a USR-PLUS! Adevărul despre ‘Fără penali în funcții publice’ – Opinie

Mare atenție! Începând de astăzi intră în vigoare o nouă lege pentru toți românii. Se vor aplica sancțiuni pentru cine nu respectă prevederile

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare