sursa foto:  fanatik.ro

Carmen Tănase rupe tăcerea: ‘Nu am nici Covid-19 și nu sunt nici antivaccinistă, e un fake news de la început până la sfârșit’

Actrița Carmen Tănase a dezmințit informațiile apărute în presă potrivit cărora ar fi infectată cu noul coronavirus COVID-19.

Nu am nici SARS-COV-2 şi nu sunt nici antivaccinistă, e un fake news de la început până la sfârșit. Dar dă bine știrea asta aşa. Probabil este şi mare tristețe că nu este adevărat.

Eu habar nu am avut. M-a sunat o prietenă care m-a întrebat ce fac şi dacă am nevoie de ceva. Şi eu am spus că sunt în regulă, dar ce s-a întâmplat. Păi am înţeles că ai COVID. Nu, nu am COVID. Am înţeles că s-a dat o știre.

Foarte surprinzător pentru că eu vorbit cu presa. Oricine m-a întrebat, am răspuns. Să scrii fără să întrebi, să dai un telefon. Am sunat la acel post şi am rugat să dea dezmințire. Mă simt foarte bine. Dacă am nevoie de medicamente, mă descurc.

Aseară, de nervi am mai făcut un test şi a ieșit negativ. Cine știe ce mai apare. Oamenii să fie consecvenți în așteptarea lor că, cine știe, s-ar putea să le fac pe plac„, a declarat Carmen Tănase la Antena 3.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare