sursa foto:  gandaculdecolorado.com

Cea mai bună apărare e atacul! Preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a României: Ni se pune ținta pe spate

Mihai Daraban, președintele CCIR, cere reformă administrativă a Românieiși și subliniază că mediul de afaceri e conștient că mai devreme sau mai târziu iar li se pune ținta pe spate. „Știți cum e: cea mai bună apărare e atacul. Noi suntem conștienți, mediul de afaceri, că mai devreme sau mai târziu iar ni se pune ținta pe spate. Cineva trebuie să plătească”, a declarat Mihai Daraban.

Președintele CCIR a spus că mediul de afaceri e conștient că va veni momentul în care cineva va trebui să plătească și cel mai bine ar fi să se ia măsuri din timp. „Știți cum e: cea mai bună apărare e atacul (…) Cineva trebuie să plătească. Și atunci, noi venim cu această inițiativă care stă la îndemâna politicului și în care le spunem că n-avem nevoie de 42 de consilii județene și de prefecturi”, a anunțat Mihai Daraban.

„Noi vrem reforma administrativă a României, pentru că, în felul acesta… Știți cum e: cea mai bună apărare e atacul. Noi suntem conștienți, mediul de afaceri, că mai devreme sau mai târziu iar ni se pune ținta pe spate. Cineva trebuie să plătească. Și atunci, noi venim cu această inițiativă care stă la îndemâna politicului și în care le spunem că n-avem nevoie de 42 de consilii județene și de prefecturi” a afirmat Mihai Daraban, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a României, informează dcnews.ro.

Vezi și:EXCLUSIV Se încinge cazanul cu smoală în MAI! ‘Băieții Veseli’ ai lui Vela ar pregăti execuția unui șef din Poliție

Cine taie și spânzură în justiție? Miza pentru noii procurori șefi

EXCLUSIV Structurile informative din subordinea lui Vela pregătesc noi execuții publice! Val de polițiști, audiați la DNA!

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare