Claudiu Târziu, după imaginile cu Coldea: ‘Băi, frate, care e legătura mea cu Coldea?’/Contre cu Radu Cristescu (PSD): ‘Băi, securistule!’ vs. ‘Securistă e mă-ta!’

Astăzi publicația Gândul a publicat o serie de imagini, susținând că Vasile Dîncu, fost ministru al Apărării, Florian Coldea, fost prim-adjunct SRI, Claudiu Târziu, senator AUR, și Radu Popa, deputat PSD, au luat masa împreună.

În această seară, după apariția imaginilor, Claudiu Târziu s-a certat cu Radu Cristescu, deputat PSD. Aceștia au avut un dialog suburban la România TV, informează Stiripesurse.ro.

Dialogul dintre Cristescu și Târziu:

Radu Cristescu: Mă amuz de declarațiile de grădiniță ale unui copil speriat, pe numele lui Claudiu Târziu. Acum nicio dovadă mai clară nu ne trebuie a cui creație este AUR-ul.

Claudiu Târziu: Dle, dacă permiteți să fiu luat la **** la telefon, eu sunt lider de partid, nu stau de vorbă cu toți analfabeții.

Radu Cristescu: Îmi cer scuze, dle Târziu, nu este cu grădinița, v-a prins cu pantalonii în vine. Cea mai bună dovadă a faptului că AUR e creația securității și a lui Coldea

Claudiu Târziu: Spuneți o prostie pentru care nu aveți nicio dovadă. Băi frate, care e legătura mea cu Coldea?

Radu Cristescu: Nu ești fratele meu. Băi securistule, tu cu mine nu ești frate, tu ești un securist ca si partidul tau.

Claudiu Târziu: Mă-ta e securistă, da? Mă-ta e securistă.

Radu Cristescu: Vorbești cam urât pentru un senator. Avem explicația acum cum a luat AUR 10% din nimic. S-au întâlnit cu stăpânul care i-a creat.

Claudiu Târziu: Oamenii bat câmpii, n-am nicio treabă. Repeți ca un papagal aceeași chestie. Ești în toate mințile?

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare